Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Webdesign

Maak van je website een conversiemachinemet een responsive, effectief en conversiegericht webdesign

Lead Tactics zorgt ervoor dat jouw website fungeert als je beste sales team, dat 24/7 voor je bezoekers klaarstaat. Met een conversiegericht design en effectieve sales copy stromen de aanvragen binnen.

Contact opnemen

Maximaliseer de ROI van je marketingcampagne

Jouw website vormt de spin in het web van al je marketingactiviteiten. Het is van enorm groot belang dat je webdesign conversiegericht is, je website copy op sales aanstuurt en je website perfect functioneert mobiel en tablet. Alleen zo kun je de maximale ROI uit je online marketingcampagne halen. Wij helpen je graag van jouw website een 24/7 salesmachine te maken.

Vraag vrijblijvend een advies aan

Meer informatie nodig over welk pakket dé beste match is?

design website

Een effectief
website design

Om een website conversiegericht te maken, dient de navigatie en gebruiksvriendelijkheid optimaal te zijn. Met video recording en AB-testen, testen wij het gedrag van de bezoekers om vervolgens de website aan de hand van deze observaties te optimaliseren. Door verschillende call to actions strategisch op de website te plaatsen, zal de conversieratio omhoogschieten.

Deel je kennis &
wek vertrouwen

Elementen zoals reviews en succesverhalen vergroten het vertrouwen van de bezoeker. Slimme tools, zoals gratis testen of de optie om een informatieve whitepaper te downloaden, zorgen alsmede voor een hogere conversieratio. Wek vertrouwen, deel je kennis en leer meer over je websitebezoekers.

Salesgerichte
website copy

Om het perfecte salesgesprek te voeren, dient websitecontent geschreven te worden waarmee direct op de behoefte of het probleem van de bezoeker wordt ingespeeld. Dit wordt gedaan volgens het AIDA model. Door de tekst kort en bondig te houden, zijn we er zeker van dat de bezoeker alle relevante informatie, de kernboodschap, tot zich neemt. Secundaire informatie wordt slim verwerkt in landingspagina’s of blogs.

Effectief webdesign

On-page zoekmachine
optimalisatie

Door de website zowel op technisch als inhoudelijk vlak te optimaliseren - met het oog SEO - rank je hoger in zoekmachines. Wij herzien je website op technisch vlak en implementeren gerichte zoektermen in o.a. content, beschrijvingen en afbeeldingen. Tevens helpt een optimaal linkprofiel de positie in zoekmachines blijvend te verbeteren.

Beachclub recensie

Harry van den Ouweelen

www.beachclubtitus.nl

“Vanaf het moment dat Lead Tactics ons ondersteunde met het creëren en ontwikkelen van de online strategie, merkte we onmiddellijk positieve resultaten. De input en kennis was een enorme aanwinst in ons doel om een breder publiek te bereiken en meetbaar meer business te genereren. Naast de expertise en ervaring, zijn ze ook een zeer betrouwbare partij. We zouden Lead Tactics zeker aanraden voor elk bedrijf die op zoek is naar professionele begeleiding op het gebied van online marketing!”

Inhuren recensie

Daniel Sanandaji

www.inhuren.com

“Als het gaat om het genereren van leads en marketing, ken ik geen bedrijf dat beter is dan Lead Tactics. We hebben gewerkt aan een aantal projecten en ik ben altijd verbaasd over de toewijding, werklust en goede gedachte processen in het krijgen van nieuwe kandidaten en klanten. Voor wie opzoek is naar een vaste en betrouwbare partner betreft online marketing en lead generatie, raad ik Lead Tactics zeker aan!”

Wat kan je van ons verwachten?

In online marketing is de juiste samenhang tussen verschillende elementen van cruciaal belang. Alle elementen dienen op de juiste manier ingezet te worden om samen één sterk geheel te kunnen vormen en de hoogste ROI te behalen.

Wij helpen je graag van je website conversiemachine te maken, waar het ‘perfecte sales team’ 24/7 klaarstaat om je bezoeker naar de gewenste call to action te leiden.

Mitchell Ling

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Klaar om de stap te zetten?

Als je klaar bent om je online marketing naar het volgende niveau te brengen
dan komen we graag in contact. Bel ons op 085 303 82 63
of neem contact op via onderstaand formulier.