Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Een online marketing strategie voor blijvend succes

Optimaliseer de ROI uit je online marketing activiteiten

Online Marketing Strategie – een solide funderingOnline marketing begint bij een online marketing strategie. Jouw online marketing strategie vormt de solide fundering en een richtingaanwijzer naar succes. Je online marketing strategie dient flexibel en dynamisch te zijn, mee te bewegen met online ontwikkelingen en mee te groeien met jou als bedrijf. Een solide online marketing strategie voor duurzame groei, zowel vandaag als morgen.

Online propositie Om een online marketing strategie op te zetten, brengen we eerst duidelijk in kaart wie jij bent als bedrijf en welke voordelen jouw product of dienst biedt aan jouw doelgroep. We definiëren het probleem van je doelgroep en de oplossing die jij als bedrijf ‘verkoopt’. We brengen jouw USP’s in kaart en je positie ten opzichte van je concurrentie.

De doelgroep De doelgroep staat centraal binnen je strategie. Het is namelijk die doelgroep die je wilt bereiken en overtuigen met je online marketing. We onderzoeken en analyseren de behoeften en het gedrag van je prospects. Op deze manier wordt het duidelijk hoe we hun effectief en gericht kunnen benaderen, raken en aanzetten tot actie en welke kanalen en middelen je hiervoor nodig hebt.

De concurrentieMet je online marketing campagne wil je je concurrentie voorbijstreven of koploper worden binnen je markt. Om dit te kunnen doen, dien je te weten wat je concurrentie doet. We laten ons inspireren door hun successen en leren van hun fouten. We onderzoeken waar zij kansen hebben laten liggen, zodat wij die vervolgens voor je kunnen grijpen.

Een effectieve conversiestrategie Je doel van je online marketing campagne is het vergroten van je bereik en het verhogen van je conversieratio. Met een conversiestrategie bepalen we welke tools en ‘flow’ je nodig hebt om van een prospect een lead te maken. De conversiegerichtheid van je website – je online thuisbasis – vormt hierbij een belangrijk aspect.

Een solide en dynamische online marketing strategieNu we de nodige inzichten hebben verkregen en een duidelijk beeld hebben van hoe we jouw conversieratio kunnen verhogen, werken we de verschillende onderdelen tot in details uit. We combineren o.a. SEO, SEA, online adverteren, Social Media en content marketing in een solide maar dynamische online marketing strategie, die meebeweegt met online marketing trends en meegroeit met jou als bedrijf.

Monitoren, evalueren en bijsturen

We houden continu jouw online prestaties in de gaten zodat we jouw online marketing strategie kunnen aanscherpen en bijsturen waar nodig. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij a.d.h.v. jouw online marketing strategie te allen tijde maximale resultaten behaalt.

ONLINE MARKETING STRATEGIE – HET STARTPUNT VAN DE RACE NAAR SUCCES

Je strategie vormt het startpunt van jouw race naar succes. Resultaten worden meetbaar, waardoor we je strategie kunnen bijstellen om je bereik te vergroten, meer websitebezoekers te generen en je conversieratio te verhogen. Met een goede Online Marketing Strategie garandeer je jezelf van de hoogste ROI.

ZO HAAL JE HET BESTE UIT JE MARKETING STRATEGIE

Je doelgroep effectief raken en tot actie aanzetten is een mooi begin, maar het is dat groeiend klantenbestand waar je voor gaat. Om je conversieratio te verhogen, dient je website gebruiksvriendelijk en conversiegericht te zijn. We kijken kritisch naar het webdesign, voegen de nodige elementen toe en schrijven conversiegerichte websitecontent. Zo maken we van jouw website een échte conversiemachine.

EEN EFFECTIEVE MARKETING STRATEGIE

1.
Het kan moeilijk zijn om een effectieve online marketing strategie op te zetten. De mogelijkheden online zijn eindeloos en de concurrentie is moordend.
2.
Het is moeilijk om te bepalen waar je doelgroep zich bevindt, welke marketingmiddelen effectief zullen zijn en hoe je de hoogste ROI kunt nastreven.
3.
De experts van Lead Tactics bundelen hun krachten om een effectieve online marketing strategie voor je creëren, waarmee je gegarandeerd succes behaalt.

Het rendement dat je uit je Online Marketing haalt is afhankelijk van de conversiegerichtheid van je website. Wij gaan net een stap verder met onze Online Marketing diensten dan andere bureaus.
Wij genereren leads, niet enkel websitebezoekers.

Dit is jouw team aan online marketing experts dat alles tot op de bodem voor je uitzoekt.

Lees een succesverhaal
van één van onze tevreden klanten

CasestudieBeachclub Titus

80% MEER WEBSITE BEZOEKERS

400% MEER ADVIESGESPREKKEN

COMPLETE ONLINE TAKE OVER

CONTACTENMOMENTEN VERHOOGD MET 763%

Beachclub Titus ervaarde een tegenvallende aantal online aanvragen. Lead Tactics heeft voor Beachclub Titus uitgebreid markt- onderzoek gedaan, een gedegen stappenplan gemaakt, de gehele online marketing uit handen genomen en het websitedesign herzien, om zo het aantal aanvragen te verhogen. Ook voor Beachclub Titus heeft Dynamische Online Marketing gezorgd voor meer rendement.

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Het begint
met jouw
visie

Vertel ons je visie en je dromen tijdens een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Let's talk