Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Google Adwords strategie als basis van jouw succes

Haal het hoogste rendement uit je Adwords advertenties

Google Adwords Analyse – de basis van een succesvolle Adwords campagneEen succesvolle Adwords campagne is het resultaat van een uitgebreide Google Adwords Analyse. Met de juiste inzichten kun je beginnen aan een effectieve Adwords campagne structuur en een rendabele Google Adwords campagne opzetten.

De structuur De structuur van je Google Adwords Campagne is een belangrijk onderdeel van je Google Adwords strategie. Om een goede structuur te realiseren is het belangrijk de verschillende onderdelen hiervan te onderzoeken om deze effectief op elkaar te kunnen afstemmen. Wij onderzoeken je doelgroep, de zoekwoorden, verschillende advertentiegroepen en analyseren je landingspagina’s.

De doelgroep De analyse begint met het analyseren van je doelgroep. We verplaatsen ons in je doelgroep om tot waardevolle inzichten te komen. We gaan na wat hun aanspreekt en welke zoekvragen zij stellen aan Google. Deze inzichten vormen de basis van je strategie.

De zoekwoorden De ROI van je Adwords Campagne hangt sterk af van de zoekwoorden die je gebruikt. Een gedegen zoekwoordenonderzoek is dan ook van groot belang. We onderzoeken welke zoekwoorden aansluiten bij de zoekvragen van je doelgroep en jouw aanbod. Daarbij kijken we welke zoekwoorden interessant zijn met het oog op biedingen van de concurrentie. Daarnaast bepalen we welke exacte en broad matches voor jou de beste resultaten zullen opleveren.

De advertentieOm te zorgen dat je doelgroep op jouw advertentie klikt en niet op die van de concurrent, onderzoeken we hoe we jouw aanbod kunnen laten opvallen. Ook kijken we naar welke extensies jouw advertentie effectiever kunnen maken.

Landingspagina’sHet zijn je landingspagina’s waar je doelgroep uiteindelijk zal converteren. Om te zorgen dat dit gebeurt, dienen je landingspagina’s wel conversiegericht te zijn. Wij analyseren je pagina’s aan de hand van A/B testen en visitor montitoring. Daarbij kijken we naar welke elementen en content kunnen bijdragen aan een hogere conversieratio.

Management toolsEr zijn diverse managementtools om je campagne zo effectief mogelijk op te zetten en te laten verlopen. Wij kijken naar de mogelijkheden die er zijn en welke managementtools kunnen bijdragen aan een hogere ROI van je campagne.

Monitoren, evalueren en bijsturen

Wij gaan blijvend voor de hoogste ROI door je resultaten continu in de gaten te houden en je Google Adwords strategie te optimaliseren. We kijken naar de marktontwikkelingen en zorgen dat jij met jouw strategie soepel meebeweegt.

GOOGLE ADWORDS STRATEGIE – DE SLEUTEL NAAR DE HOOGSTE ROI

Jouw Google Adwords strategie vormt het startpunt van je campagne. Je strategie bepaalt de structuur en daarmee het succes van je campagne. Resultaten worden meetbaar, waardoor we je strategie blijvend kunnen optimaliseren. Met een goede Google Adwords Strategie verzeker je jezelf van de hoogste ROI.

ZO HAAL JE HET BESTE UIT JE GOOGLE ADWORDS STRATEGIE

Zorgen dat je advertentie getriggerd wordt door een zoekopdracht is een mooi begin. Echter wil je wel dat je prospect op je advertentie klikt en op je landingspagina converteert. Om je conversieratio te verhogen is het van groot belang dat je landingspagina conversiegericht is. We kijken kritisch naar het webdesign, voegen de nodige elementen toe en schrijven conversiegerichte websitecontent. Op deze manier maken we van jouw website een échte conversiemachine.

EEN EFFECTIEVE GOOGLE ADWORDS STRATEGIE

1.
Het kan een uitdaging zijn een goede Google Adwords Strategie op te zetten, omdat in de strategie uiteenlopende elementen worden samengebracht.
2.
Om deze verschillende elementen effectief in zetten en deze gezamenlijk voor het beste resultaat te laten zorgen, heb je de nodige expertise nodig.
3.
De experts van Lead Tactics hebben precies die expertise die nodig is om een effectieve online Google Adwords strategie voor je op te zetten waarmee je de hoogste ROI behaalt.

Het rendement dat je uit je Google Adwords strategie haalt is sterk afhankelijk van de conversiegerichtheid van je website. Met onze Google Adwords strategie gaan wij net iets verder dan andere bureaus.
Wij genereren leads, niet enkel websitebezoekers.

Dit is jouw team aan online marketing experts dat alles tot op de bodem voor je uitzoekt.

Lees een succesverhaal
van één van onze tevreden klanten

CasestudieBeachclub Titus

80% MEER WEBSITE BEZOEKERS

400% MEER ADVIESGESPREKKEN

COMPLETE ONLINE TAKE OVER

CONTACTENMOMENTEN VERHOOGD MET 763%

Beachclub Titus ervaarde een tegenvallende aantal online aanvragen. Lead Tactics heeft voor Beachclub Titus uitgebreid markt- onderzoek gedaan, een gedegen stappenplan gemaakt, de gehele online marketing uit handen genomen en het websitedesign herzien, om zo het aantal aanvragen te verhogen. Ook voor Beachclub Titus heeft Dynamische Online Marketing gezorgd voor meer rendement.

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Het begint
met jouw
visie

Vertel ons je visie en je dromen tijdens een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Let's talk