Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

LinkedIn beheer voor een sterk professioneel netwerk

Deel kennis en sta direct in contact met je doelgroep

Een professioneel en actief LinkedIn profiel voor een sterk netwerk LinkedIn is voor jou als bedrijf een enorm krachtig platform. Je kunt er laten zien wat je in huis hebt, kennis delen en vertrouwen winnen. Op LinkedIn zijn al jouw klantenrelaties en potentiële klanten binnen handbereik en eenvoudig te benaderen. LinkedIn biedt je de mogelijkheid een waardevol zakelijk netwerk op te bouwen en direct in contact te staan met je klanten.

Een actief LinkedIn profiel Het is van groot belang een actief LinkedIn profiel te hebben. Met volledig en representatief profiel straal je je professionaliteit uit, wek je vertrouwen en zorg je voor verbinding. Op je profiel laat je zien wie je bent en wat je in huis hebt. Je LinkedIn profiel vormt de basis voor een sterk en waardevol LinkedIn netwerk.

LinkedIn content LinkedIn biedt je de mogelijkheid te laten zien wat je in huis hebt en waardevolle kennis te delen met je klanten en prospects. Met ons LinkedIn beheer creëren wij content waarmee je laat zien dat je kennis van zaken hebt. Je wekt interesse en vertrouwen. Met deelbare content vergroot je je bereik en netwerk, wat resulteert in meer aanvragen en duurzame klantenrelaties.

LinkedIn Community managementNadat we je potentiële klanten hebben bereikt, houden we ze actief en betrokken. Met LinkedIn community management moedigen we je doelgroep aan te reageren, content te delen en te participeren. Op deze manier zorgen we voor een betrokken LinkedIn community en een sterk professioneel online netwerk.

LINKEDIN BEHEER IS ONMISBAAR BINNEN JE MARKETING STRATEGIE

LinkedIn biedt je de mogelijkheid direct in contact te staan met zakenrelaties en potentiële klanten aan je te binden. LinkedIn biedt veel mogelijkheden om je naamsbekendheid en je professionele netwerk te vergroten, zeer relevante websitebezoekers te generen en je conversieratio te verhogen.

Lead Tactics helpt je met LinkedIn beheer de mogelijkheden die LinkedIn biedt optimaal te benutten. Naast LinkedIn beheer kunnen wij ook de algehele LinkedIn campagne voor je verzorgen en Facebook adverteren uit handen nemen. Zo zorgen we voor een effectief samenhangend geheel, waarmee je de beste resultaten behaalt.

ZO HAAL JE ALLES UIT JE linkedin BEHEER

Een actief profiel en een betrokken en sterk LinkedIn netwerk is een goed begin, maar het is dat groeiende klantenbestand waar je voor gaat. Met een goede strategie, effectieve content en professioneel LinkedIn community management, zorgen wij ervoor dat het aantal websitebezoekers toeneemt en je conversieratio omhoog schiet.

Om het hoogste rendement uit je LinkedIn beheer te halen, dient je website conversiegericht te zijn. Met AB-testen en visitor recording testen we de conversiegerichtheid van je website. We passen waar nodig het design aan, voegen de juiste elementen toe en herschrijven je websitecontent, om van jouw website een échte conversiemachine te maken.

Het beheren van Linkedin

1.
Het kan moeilijk zijn om je LinkedIn profiel actief te houden en het kan dagelijks veel tijd en energie kosten.
2.
Op LinkedIn dien je waardevolle content te delen die je doelgroep interesseert. Hiervoor heb je de juiste kennis nodig.
3.
LinkedIn Community management vraagt ook om de nodige toewijding en kost dagelijks veel tijd en energie.
4.
Door je LinkedIn beheer uit te besteden aan Lead Tactics, benut je LinkedIn ten volle en behaal je maximaal resultaat.

Het rendement dat je uit je LinkedIn haalt hangt sterk af van je algehele marketingcampagne en de conversiegerichtheid van je website. Met ons LinkedIn beheer gaan wij net iets verder dan andere bureaus.
Wij genereren leads, niet enkel een sterk LinkedIn netwerk.

Dit is jouw team aan online marketing experts dat alles tot op de bodem voor je uitzoekt.

Lees een succesverhaal
van één van onze tevreden klanten

CasestudieBeachclub Titus

80% MEER WEBSITE BEZOEKERS

400% MEER ADVIESGESPREKKEN

COMPLETE ONLINE TAKE OVER

CONTACTENMOMENTEN VERHOOGD MET 763%

Beachclub Titus ervaarde een tegenvallende aantal online aanvragen. Lead Tactics heeft voor Beachclub Titus uitgebreid markt- onderzoek gedaan, een gedegen stappenplan gemaakt, de gehele online marketing uit handen genomen en het websitedesign herzien, om zo het aantal aanvragen te verhogen. Ook voor Beachclub Titus heeft Dynamische Online Marketing gezorgd voor meer rendement.

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Het begint
met jouw
visie

Vertel ons je visie en je dromen tijdens een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Let's talk