Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Facebook beheer voor een betrokken community

Persoonlijk contact voor een duurzame klantenrelatie

Een levendige Facebook account voor een betrokken community Facebook vormt voor jou als bedrijf een belangrijk communicatiekanaal. Facebook biedt je de mogelijkheid het dialoog aan te gaan met je doelgroep en je bereik te vergroten. Met ons Facebook beheer laten we jouw doelgroep zien wie jij bent, wat je in huis hebt en winnen we vertrouwen.

Een actieve Facebook account Het hebben van een actieve en levendige Facebook account is van groot belang. Een inactieve account staat onprofessioneel en wekt zelfs de indruk dat je niet meer werkzaam bent. Met een actieve account blijf je in contact met je doelgroep, betrek en enthousiasmeer je hun, met een duurzame klantenrelatie als resultaat. Een volledige en professionele Facebook account vormt de basis voor je Facebook marketing.

Facebook content Om het gewenste effect te bereiken – het krijgen van die grote betrokken community – dien je de juiste content te delen. De content moet je doelgroep raken, enthousiasmeren en aanzetten tot actie. Met ons Facebook beheer, vergroten we je bereik met deelbare content en met interessante blogs wekken we interesse en vertrouwen – wat aanzet tot actie.

Facebook Community managementNa actie, is het tijd voor interactie. Met onze Facebook community management starten we een dialoog met je community. We beantwoorden vragen en moedigen het delen van content en participatie aan. Met Facebook community management kom je dichterbij je community te staan dan ooit.

FACEBOOK BEHEER IS ONMISBAAR BINNEN JE MARKETING STRATEGIE

Facebook biedt je de mogelijkheid direct in contact te staan met je doelgroep en deze aan je te binden. Facebook telt eindeloos veel mogelijkheden om je naamsbekendheid te vergroten, meer websitebezoekers te genereren en je conversieratio te verhogen. Lead Tactics helpt je deze mogelijkheden ten volle te benutten met Facebook beheer. Naast Facebook beheer kunnen we ook je gehele Facebook campagne uit handen nemen, waaronder
Facebook adverteren, voor een effectief en samenhangend geheel.

ZO HAAL JE ALLES UIT JE FACEBOOK BEHEER

Een levendige account en een actieve en betrokken Facebook community is een goed begin, maar uiteindelijk ga je voor dat grote klantenbestand. Met een effectieve strategie, strategische content en actief Facebook community management, zorgen wij ervoor dat je het aantal websitebezoekers en je conversieratio verhoogt.

Om alles uit je Facebook beheer te halen – een maximale ROI – dient je website conversiegericht te zijn. Aan de hand van AB-testen en visitor recording stellen we vast hoe conversiegericht jouw website is. We voegen de juiste elementen toe waar nodig en herschrijven je content om van jouw website een échte conversiemachine te maken.

Het beheren van Facebook

1.
Het kan moeilijk zijn om je facebook account actief te houden. Het kost dagelijks veel tijd en vergt de nodige toewijding.
2.
Ook het creëren van effectieve content kan een uitdaging zijn. De juiste kennis en expertise is nodig om effectieve content te creëren.
3.
Facebook Community management vraagt ook om dagelijks toewijding en kan veel tijd en energie kosten.
4.
Door je Facebook beheer uit te besteden aan Lead Tactics, haal je maximaal resultaat uit je Facebook activiteiten, zonder hier zelf dagelijks veel tijd aan kwijt te zijn.

De ROI van het Facebook beheer hangt sterk af van de conversiegerichtheid van je website en je algehele marketing campagne. Met ons Facebook beheer gaan wij net iets verder dan andere bureaus.
Wij genereren leads, niet enkel een betrokken Facebook community.

Dit is jouw team aan online marketing experts dat alles tot op de bodem voor je uitzoekt.

Lees een succesverhaal
van één van onze tevreden klanten

CasestudieBeachclub Titus

80% MEER WEBSITE BEZOEKERS

400% MEER ADVIESGESPREKKEN

COMPLETE ONLINE TAKE OVER

CONTACTENMOMENTEN VERHOOGD MET 763%

Beachclub Titus ervaarde een tegenvallende aantal online aanvragen. Lead Tactics heeft voor Beachclub Titus uitgebreid markt- onderzoek gedaan, een gedegen stappenplan gemaakt, de gehele online marketing uit handen genomen en het websitedesign herzien, om zo het aantal aanvragen te verhogen. Ook voor Beachclub Titus heeft Dynamische Online Marketing gezorgd voor meer rendement.

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Het begint
met jouw
visie

Vertel ons je visie en je dromen tijdens een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Let's talk