Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Social media beheer voor een betrokken community

Persoonlijke communicatie voor een duurzame klantenrelatie

Sta direct in contact met je doelgroep en verhoog de betrokkenheidSocial Media vormt voor jou als bedrijf een belangrijk communicatiekanaal. Op Social Media kun je een persoonlijk dialoog starten met je doelgroep, waarmee je de betrokkenheid verhoogt. Met relevante posts laat je zien wat je in huis hebt en win je vertrouwen bij je prospects. Jouw online aanwezigheid op Social Media mag dus niet ontbreken.

Actieve accounts op de juiste Social Media Een effectief Social Media beheer, begint bij het selecteren van de juiste Social Media kanalen. Wij onderzoeken op welke platformen jouw doelgroep zich bevindt en welke platformen geschikt zijn om jouw content te delen. Op deze platforms optimaliseren we jouw accounts en de activiteit.

Social Media content Met de juiste platformen en optimale accounts zijn we klaar voor de start. Met een gemixte strategie, zorgen we ervoor dat de Social Media activiteiten elkaar extra kracht bijzetten. We maken een strategische content kalender en gaan aan de slag met pakkende content, waarmee je jouw doelgroep raakt en aan je bindt.

Community managementNa actie is het tijd voor interactie. Met community management houden we jouw volgers betrokken. We starten een dialoog en sturen aan op interactie, waarmee we ervoor zorgen dat jij dichterbij je doelgroep komt te staan dan ooit.

SOCIAL MEDIA BEHEER IS ONMISBAAR BINNEN JE MARKETING STRATEGIE

Social Media biedt je de mogelijkheid jouw doelgroep direct te raken en aan je te binden. Om deze mogelijkheid ten volle te benutten, dien je wel actief te zijn. Social Media beheer is dan ook van groot belang. Lead Tactics is o.a. specialist in LinkedIn beheer en Facebook beheer.

Om het hoogste rendement uit je Social Media te halen, dien je te zorgen voor een volledige en effectieve Social Media campagne. Strategische Social Media advertising hierin eveneens onmisbaar.

ZO HAAL JE HET BESTE UIT JE SOCIAL MEDIA BEHEER

Een actieve, grote en betrokken Social community is een goed begin, maar het is dat grote klantenbestand waar je uiteindelijk naar streeft. Met de juiste strategieën, pakkende content en effectieve community management, zorgen wij ervoor dat je meer websitebezoekers genereert en je conversieratio verhoogt.

Om je ROI uit je Social Media beheer te maximaliseren, optimaliseren we je website met een conversiegericht webdesign. Dit doen we aan de hand van AB-testen en visitor recording. Waar nodig passen we je website aan en voegen we de juiste elementen toe om van jouw website een échte conversiemachine te maken.

Het beheren van social media

1.
Het kan moeilijk zijn om te bepalen welke Social Media kanalen geschikt zijn om in te zetten binnen jouw Social Media campagne.
2.
Ook is het moeilijk in te schatten welke content zal aanslaan bij jouw doelgroep en hoe je deze effectief betrokken houdt.
3.
Om het beste resultaat uit je Social Media campagne te halen, dien je te zorgen voor actieve accounts, consistente posting en een betrokken community management.
4.
Door je Social Media beheer uit te besteden aan Lead Tactics, profiteer je optimaal van de kracht van Social Media, zonder dat je je hier dagelijks zelf mee bezig hoeft te houden.

Het rendement dat je haalt uit je Social Media beheer is sterk afhankelijk van de conversiegerichtheid van je website en je algehele marketing campagne. Met ons Social Media beheer gaan wij net een paar stappen verder dan andere bureaus.
Wij genereren leads, niet enkel websitebezoekers.

Dit is jouw team aan online marketing experts dat alles tot op de bodem voor je uitzoekt.

Lees een succesverhaal
van één van onze tevreden klanten

CasestudieBeachclub Titus

80% MEER WEBSITE BEZOEKERS

400% MEER ADVIESGESPREKKEN

COMPLETE ONLINE TAKE OVER

CONTACTENMOMENTEN VERHOOGD MET 763%

Beachclub Titus ervaarde een tegenvallende aantal online aanvragen. Lead Tactics heeft voor Beachclub Titus uitgebreid markt- onderzoek gedaan, een gedegen stappenplan gemaakt, de gehele online marketing uit handen genomen en het websitedesign herzien, om zo het aantal aanvragen te verhogen. Ook voor Beachclub Titus heeft Dynamische Online Marketing gezorgd voor meer rendement.

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Het begint
met jouw
visie

Vertel ons je visie en je dromen tijdens een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Let's talk