Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Linkedin

Bereik direct beslissingsmakers& vergroot je klantenbestand met LinkedIn Adverteren

Lead Tactics biedt je effectieve LinkedIn Ads campagnes, waarmee je je direct tot beslissingsmakers kunt richten. Genereer leads van de hoogste kwaliteit, vergroot je klantenbestand en verhoog je inkomsten.

Contact opnemen

Waardevolle websitebezoekers en meer conversies
met LinkedIn Adverteren

LinkedIn biedt de uitkomst voor B2B marketeers en maakt het mogelijk om een bedrijf of product direct onder de aandacht van potentiële zakenrelaties te brengen. Er zijn uiteenlopende targetopties, waardoor je precies je advertenties kunt richten tot beslissingsmakers. Een breed scala aan advertentiemogelijkheden zorgt ervoor dat je opvalt en dat je de doelgroep effectief raakt. Met LinkedIn Ads genereer je waardevolle websitebezoekers en leads van hoge kwaliteit. Wij helpen je graag een effectieve LinkedIn Ads campagne op te zetten en te beheren, waarmee je blijvend het beste resultaat zult behalen.

Meer informatie nodig over LinkedIn adverteren?

Vraag nu vrijblijvend een advies aan

Richt je direct tot de beslissingsmakers

De geavanceerde targetopties van LinkedIn, maken het mogelijk je direct tot je potentiële klant te richten. Zo kun je de doelgroep selecteren aan de hand van verschillende industrieën en functies, wat ervoor zorgt dat je alleen die personen bereikt die je wilt bereiken. Effectief en efficiënt adverteren, met de hoogste ROI als resultaat.

Effectief adverteren met
diverse advertenties

Op het moment dat je je potentiële klant bereikt, is het zaak hem of haar effectief raken. Dit doe je door gebruik te maken van uiteenlopende advertenties. LinkedIn biedt een breed scala aan advertentiemogelijkheden, wat het platform extra waardevol maakt. Je kunt kiezen uit verschillende banners, content advertenties, video’s en afbeeldingen. Raak je doelgroep effectief met passende advertenties.

Beachclub recensie

Harry van den Ouweelen

www.beachclubtitus.nl

“Vanaf het moment dat Lead Tactics ons ondersteunde met het creëren en ontwikkelen van de online strategie, merkte we onmiddellijk positieve resultaten. De input en kennis was een enorme aanwinst in ons doel om een breder publiek te bereiken en meetbaar meer business te genereren. Naast de expertise en ervaring, zijn ze ook een zeer betrouwbare partij. We zouden Lead Tactics zeker aanraden voor elk bedrijf die op zoek is naar professionele begeleiding op het gebied van online marketing!”

Inhuren recensie

Daniel Sanandaji

www.inhuren.com

“Als het gaat om het genereren van leads en marketing, ken ik geen bedrijf dat beter is dan Lead Tactics. We hebben gewerkt aan een aantal projecten en ik ben altijd verbaasd over de toewijding, werklust en goede gedachte processen in het krijgen van nieuwe kandidaten en klanten. Voor wie opzoek is naar een vaste en betrouwbare partner betreft online marketing en lead generatie, raad ik Lead Tactics zeker aan!”

Dit maakt een LinkedIn Ads
campagne echt winstgevend

Bij Lead Tactics kijken wij verder dan enkel het generen van websitebezoekers. Een advertentiecampagne wordt pas winstgevend op het moment dat een websitebezoeker een lead wordt, en vervolgens een betalende klant. Het is daarom van groot belang dat de website conversiegericht en gebruiksvriendelijk is. Met o.a. AB-testen en de opname van het bezoekersgedrag, testen wij de conversiegerichtheid van de website en passen die zo nodig aan.

Wat kan je van ons verwachten?

Om een LinkedIn Ads campagne winstgevend te maken, dien je over de juiste kennis te beschikken. Alleen dan kan de campagne effectief worden opgezet en geoptimaliseerd. Het is van groot belang een duidelijk beeld te hebben van wat online marketing omvat,
zodat LinkedIn adverteren in juiste context geplaatst kan worden.

Met de LinkedIn diensten van Lead Tactics garanderen wij een verhoging van je conversieratio
en een verlaging van je advertentiekosten.
Wij richten ons niet alleen op kwantiteit; kwaliteit,
waardevolle bezoekers en meer conversies is ons eerste streven.
Wij genereren leads, niet enkel klikken.

Mitchell Ling

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Klaar om de stap te zetten?

Als je klaar bent om je online marketing naar het volgende niveau te brengen
dan komen we graag in contact. Bel ons op 085 303 82 63
of neem contact op via onderstaand formulier.