Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

facebook advertising

Effectieve Facebook campagnesGenereer meer leads en inkomsten

Bij Lead Tactics gaan we verder dan het optimaliseren van je Facebook campagnes; we verbeteren tevens de conversiegerichtheid van je website. Zo zorgen wij ervoor dat je maximale winst uit Facebook haalt. Een groter bereik, een hoge betrokkenheid en meer klandizie.

Contact opnemen
Facebook Campagne

Er zijn maar liefst 9,7 miljoen Nederlanders actief op facebook, waarvan 81% dagelijks facebook bezoekt. Facebook is daarmee een uitermate geschikt platform om je doelgroep aan te spreken. Met een goede advertentie en de juiste filters, bereik je jouw doelgroep effectief.
Wij helpen je graag de betrokkenheid op je Facebook account te verhogen en het aantal bezoekers en conversies op je website te vergroten.

Meer informatie nodig over Facebook adverteren?

Vraag nu vrijblijvend een advies aan

Dé reden waarom je op Facebook actief moet zijn

9,7 miljoen Nederlanders zijn dagelijks actief op Facebook, wat dan ook de reden is voor 79% van de grote Nederlandse bedrijven op Social Media aanwezig te zijn. Echter zijn er heel wat bedrijven die Facebook advertenties verkeerd inzetten en hiermee veel geld en tijd verliezen, zonder gewenste resultaten te boeken.

Jouw potentiële bereik op Facebook

9,7 miljoen Nederlanders zijn dagelijks actief op Facebook, wat dan ook de reden is voor 79% van de grote Nederlandse bedrijven op Social Media aanwezig te zijn. Echter zijn er heel wat bedrijven die Facebook advertenties verkeerd inzetten en hiermee veel geld en tijd verliezen, zonder gewenste resultaten te boeken.

Behaal het maximale resultaat

Enkel actief zijn op Facebook is niet voldoende om te profiteren van de kracht van dit sociale platform. Een ‘gemixte’ social media strategie is nodig om het maximale resultaat te behalen. Met behulp van gerichte en effectieve advertenties bereiken we op een kostenefficiënte manier jouw doelgroep en verhogen we de betrokkenheid door het verkrijgen van ‘likes’.

Met boeiende en relevante content houden we jouw doelgroep up-to-date en betrokken en vergroten we op een organische manier jouw publiek. Met Facebook advertenties en slimme conversie strategieën, verhogen we jouw sales en het aantal aanvragen via je website.

Facebook Adverteren Rendement

Zo haal je het
hoogste rendement
uit Facebook adverteren

Om ervoor te zorgen dat je het hoogste rendement haalt uit je Facebook campagnes, dient je website gebruiksvriendelijk en conversiegericht te zijn. Zo zorgen wij ervoor dat de via Facebook gegenereerde bezoekers ook daadwerkelijk klant worden. Dit doen wij o.a. met AB testen, on page visitor monitoring met video en ‘best practice cases’ uit ons huidige klantbestand. Zo maken we van jouw website een echte conversiemachine.

Beachclub recensie

Harry van den Ouweelen

www.beachclubtitus.nl

“Vanaf het moment dat Lead Tactics ons ondersteunde met het creëren en ontwikkelen van de online strategie, merkte we onmiddellijk positieve resultaten. De input en kennis was een enorme aanwinst in ons doel om een breder publiek te bereiken en meetbaar meer business te genereren. Naast de expertise en ervaring, zijn ze ook een zeer betrouwbare partij. We zouden Lead Tactics zeker aanraden voor elk bedrijf die op zoek is naar professionele begeleiding op het gebied van online marketing!”

Inhuren recensie

Daniel Sanandaji

www.inhuren.com

“Als het gaat om het genereren van leads en marketing, ken ik geen bedrijf dat beter is dan Lead Tactics. We hebben gewerkt aan een aantal projecten en ik ben altijd verbaasd over de toewijding, werklust en goede gedachte processen in het krijgen van nieuwe kandidaten en klanten. Voor wie opzoek is naar een vaste en betrouwbare partner betreft online marketing en lead generatie, raad ik Lead Tactics zeker aan!”

Het creëren van een betrokken EN geïnteresseerdE groep fans

Wij geloven dat hebben van een betrokken publiek belangrijker is dan een groot publiek. Om die reden focussen wij ons, naast het verkrijgen, op het behouden van betrokken fans. Wij bouwen aan een sterke band met je publiek op social media, wat de kans zal vergroten hun om te zetten in betalende klanten.

Facebook is één van de belangrijkste
platformen voor je bedrijf

Met Facebook als advertentie platform is het mogelijk specifieke gebruikers te selecteren op basis van demografische gegevens (leeftijd, woonplaats, geslacht etc.) evenals psychografische gegevens (interesses, hobby’s, beroepen). Ook kunnen gebruikers geselecteerd worden op onderwerpen waarover ze praten en andere Facebook pagina’s die zij “liken”. Met andere woorden: je kunt precies de gebruikers selecteren die het meest geïnteresseerd zijn in wat je aanbiedt.

Op deze manier zorgen we ervoor dat potentiële klanten continu in contact blijven staan met jou als bedrijf en op de hoogte blijven van de laatste updates. Daarbij ben je in de mogelijkheid direct met je doelgroep te communiceren en een diepere band op te bouwen. Zo verhoog je de kans aanzienlijk dat ze voor jouw bedrijf of merk kiezen op het moment dat zij tot aankopen overgaan.

Wat kan je van ons verwachten?

“Een no-nonsens aanpak gericht op resultaten. Wij gaan voor een directe persoonlijke aanpak
en een hoge betrokkenheid. Geen accountmanagers, geen contactpersonen, geen ingewikkelde processen. We beperken ons niet tot de afgenomen dienst maar kijken naar het geheel en adviseren waar nodig – uiteraard vrijblijvend. Jouw succes is ons succes.

Dat maakt ons uniek.

Laten we aan de slag gaan en zorgen dat jouw bedrijf het
volgende succesverhaal wordt!“

Mitchell Ling

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Klaar om de stap te zetten?

Als je klaar bent om je online marketing naar het volgende niveau te brengen
dan komen we graag in contact. Bel ons op 085 303 82 63
of neem contact op via onderstaand formulier.