Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Social Media advertenties waarmee je écht opvalt

Bereik je doelgroep effectief en verhoog je conversieratio

Val op bij je doelgroep met doeltreffende advertentiesSocial Media vormt voor jou als bedrijf één van je belangrijkste communicatiekanalen, waarop jouw doelgroep dagelijks actief is. Je kunt je prospects heel specifiek targeten en vervolgens effectief raken, met verschillende advertentievormen die aansluiten bij jouw doelstellingen. Lead Tactics zet een doeltreffende Social Media advertentiecampagnes voor je op.

De juiste Social Media VOm je doelgroep te kunnen bereiken, moet je wel goed weten waar je deze kunt vinden. Lead Tactics onderzoekt via welke Social Media kanalen je jouw doelgroep effectief kunt raken. We richten ons op die kanalen waar we het hoogste rendement uit jouw Social Media advertenties kunnen halen.

Target je prospects Nadat we weten waar we jouw doelgroep kunnen vinden, is het tijd deze slim en gericht te benaderen. We targeten jouw doelgroep aan de hand van diverse criteria. Op deze manier kunnen we verschillende typen prospects op een persoonlijke en effectieve manier raken met unieke advertenties op Social Media.

Val op met ijzersterke advertentiesMet wat creatieve plaatjes en gevatte slogans, daarmee val je allang al niet meer op tussen de overvloed aan online advertenties. We kiezen de juiste advertentieformat en creëren advertenties waarmee je opvalt, door op het gevoel en de behoefte van jouw doelgroep inspelen. Je steekt boven de rest van de advertenties uit, je roept herkenning en interesse op bij je prospect en zet aan tot actie.

Analyseren en bijstellen

Om de hoogste ROI te halen uit je Social Media advertenties, houden we continu je prestaties in de gaten en sturen we je Social Media advertentiecampagne bij waar nodig. Zo blijven we vooruitstreven en het hoogste rendement najagen.

SOCIAL MEDIA ADVERTEREN IS ONMISBAAR BINNEN JE MARKETING STRATEGIE

Social Media adverteren biedt je de mogelijkheid jouw doelgroep direct te raken en aan je te binden, je Social Community te vergroten en het aantal websitebezoekers te verhogen. Een strategische Social Media advertentiecampagne is dus van groot belang. Lead Tactics helpt je o.a. met je LinkedIn advertenties en Facebook advertenties. Om het hoogste rendement uit je Social Media te halen, dien je te zorgen voor een volledige en effectieve Social Media campagne. Een actief Social Media beheer vormt hier tevens een belangrijk onderdeel van.

ZO HAAL JE HET BESTE UIT JE SOCIAL MEDIA ADVERTENTIES

Je doelgroep raken, naamsbekendheid vergroten en je Social community uitbreiden is een mooi begin. Maar het is het grotere aantal websitebezoekers en een hogere conversieratio waar je écht voor wilt gaan. Met de juiste strategieën, goede targeting en rake advertenties zorgen wij dat je jouw doelen behaalt.

Om je ROI uit je Social Media advertenties te maximaliseren, optimaliseren we je website met een conversiegericht webdesign. Dit doen we aan de hand van AB-testen en visitor recording. Waar nodig passen we je website aan, voegen we de juiste elementen toe en herschrijven we je content om van jouw website een échte conversiemachine te maken.

Het adverteren op social media

1.
Het kan moeilijk zijn om te bepalen welke Social Media kanalen geschikt zijn om in te zetten voor jouw Social Media advertenties.
2.
Advertenties creëren waarmee je opvalt binnen de ‘overkill’ aan advertenties waaraan je doelgroep dagelijks wordt blootgesteld is een hele uitdaging.
3.
Om het maximale resultaat uit je Social Media advertenties te halen, dien je te weten hoe je je prospects strategisch kunt targetten en met welk type advertentie je jouw doelstellingen behaalt.
4.
Wanneer je het Social Media adverteren uitbesteedt aan Lead Tactics, profiteer je optimaal van de kracht van Social Media en haal je maximaal resultaat uit je advertentiecampagne.

Het rendement dat je haalt uit je Social Media advertenties hangt grotendeels af van de conversiegerichtheid van je website en de rest van je marketing campagne. Wij gaan net een stap verder met ons Social Media adverteren dan andere bureaus.
Wij genereren leads.

Dit is jouw team aan online marketing experts dat alles tot op de bodem voor je uitzoekt.

Lees een succesverhaal
van één van onze tevreden klanten

CasestudieBeachclub Titus

80% MEER WEBSITE BEZOEKERS

400% MEER ADVIESGESPREKKEN

COMPLETE ONLINE TAKE OVER

CONTACTENMOMENTEN VERHOOGD MET 763%

Beachclub Titus ervaarde een tegenvallende aantal online aanvragen. Lead Tactics heeft voor Beachclub Titus uitgebreid markt- onderzoek gedaan, een gedegen stappenplan gemaakt, de gehele online marketing uit handen genomen en het websitedesign herzien, om zo het aantal aanvragen te verhogen. Ook voor Beachclub Titus heeft Dynamische Online Marketing gezorgd voor meer rendement.

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Het begint
met jouw
visie

Vertel ons je visie en je dromen tijdens een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Let's talk