Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Een gericht zoekwoorden onderzoek voor effectieve seo

Optimaal vindbaar met de juiste zoekwoorden

Met de juiste zoekwoorden een effectieve SEO campagneHet internet wordt in 97% van de gevallen geraadpleegd om een product of dienst te vinden. Je wilt er dus voor zorgen dat je gevonden wordt. Je SEO campagne is dan ook van groot belang binnen je marketing strategie. Met een gedegen en gericht zoekwoordenonderzoek zorg je voor een solide fundering voor je SEO campagne.

Inventariseren Om vooruit te kunnen, dien je te weten waar je nu staat. Wij onderzoeken op welke zoekwoorden je momenteel gevonden wordt. Hiervoor gebruiken we slimme tools, waarmee we ook direct inzicht krijgen in het zoekvolumen, de CPC en CTR. Dit overzicht van zoekwoorden waarop je momenteel gevonden wordt, vormt een belangrijk onderdeel van je zoekwoorden onderzoek.

Denk vanuit je doelgroep De tweede stap binnen het zoekwoordenonderzoek is een brainstormsessie. We verplaatsen ons in je doelgroep en bedenken welke zoekwoorden zij mogelijk gebruiken om jouw product of dienst te vinden. Naast zoekwoorden, kijken we ook naar ‘longtail’ zoektermen, korte zinnen waarmee een specifieke zoekvraag wordt gesteld.

Zoekwoorden analyseWe onderwerpen de zoekwoorden aan de auto-suggest test van en gebruiken diverse tools om de zoekwoorden te analyseren. Zo onderzoeken we het zoekvolumen, de waarde, de relevantie voor adverteerders en de concurrentie, gerelateerd aan de desbetreffende zoekterm.

De winnende zoekwoorden bepalen

Aan de hand van de analyses bepalen we met welke zoektermen jij de concurrentie voorbij kunt streven en met welke zoektermen je websitebezoekers aantrekt die het meest waarschijnlijk klant zullen worden. Op deze manier maken we een sterke selectie van de winnende zoekwoorden die de hoofdrol gaan spelen binnen jouw SEO campagne.

ZOEKWOORDEN ONDERZOEK IS EEN BELANGRIJK ONDERDEEL VAN JE SEO CAMPAGNE

Binnen je SEO campagne vormt het zoekwoorden onderzoek de basis. Met een gedegen zoekwoorden onderzoek zorg je voor de juist start van SEO campagne, waarmee je zowel op de korte als lange termijn de beste resultaten behaalt.

Na de juiste zoekwoorden te hebben bepaald kun je aan de slag met je SEO campagne. De website kan geoptimaliseerd worden en de SEO teksten geschreven. Daarbij hebben we nu de kennis in huis om je linkbuilding campagne naar een hoger niveau te tillen. Deze belangrijke onderdelen van je SEO campagne zorgen samen voor de hoogste ROI – zowel op de korte als lange termijn.

ZO VERHOOGT HET ZOEKWOORDEN ONDERZOEK JOUW INKOMSTEN

Goed vindbaar zijn en meer bezoekers genereren is een goed begin, maar een groeiend klantenbestand is waar je voor gaat. Met een gedegen zoekwoorden onderzoek zorgen wij voor meer en kwalitatief hogere websitebezoekers.

Om je conversieratio te maximaliseren maken we je website conversiegericht. Dit doen we met AB- testen en visitor recording. We analyseren de resultaten en passen je website waar nodig aan. Op deze manier maken we van jouw website een echte conversiemachine en zorgen we voor de hoogste ROI uit je zoekwoorden onderzoek en SEO.

Het vinden van de winnende zoekwoorden

1.
Met eindeloos veel woorden, samenstellingen en termen, is het moeilijk om te bepalen welke je dient te gebruiken om je website zo hoog mogelijk te laten ranken in Google.
2.
Je dient je markt door en door te kennen en een expert te zijn op het gebied van zoekwoorden en SEO, om er zo voor te kunnen zorgen dat je met jouw campagne de hoogst mogelijke positie behaalt.
3.
Door je zoekwoorden onderzoek uit te besteden aan Lead Tactics, zorg je voor een solide fundering van je SEO campagne, met als resultaat: een betere positie in Google en een hogere conversieratio.

De winstgevendheid van je zoekwoorden onderzoek hangt af van de conversiegerichtheid van je website en je overige online marketing activiteiten. Met onze online marketing diensten gaan wij net een paar stappen verder dan andere bureaus en zorgen wij voor een ijzersterk geheel. Wij genereren leads, niet enkel websitebezoekers.

Dit is jouw team aan online marketing experts dat alles tot op de bodem voor je uitzoekt.

Lees een succesverhaal
van één van onze tevreden klanten

CasestudieBeachclub Titus

80% MEER WEBSITE BEZOEKERS

400% MEER ADVIESGESPREKKEN

COMPLETE ONLINE TAKE OVER

CONTACTENMOMENTEN VERHOOGD MET 763%

Beachclub Titus ervaarde een tegenvallende aantal online aanvragen. Lead Tactics heeft voor Beachclub Titus uitgebreid markt- onderzoek gedaan, een gedegen stappenplan gemaakt, de gehele online marketing uit handen genomen en het websitedesign herzien, om zo het aantal aanvragen te verhogen. Ook voor Beachclub Titus heeft Dynamische Online Marketing gezorgd voor meer rendement.

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Het begint
met jouw
visie

Vertel ons je visie en je dromen tijdens een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Let's talk