Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

SEO Campagne

Meer bezoekers en meer sales met onze zoekmachine optimalisatie

Buiten een optimale vindbaarheid, zorgen wij bij Lead Tactics er tevens voor dat bezoekers klant worden op het moment dat ze je gevonden hebben, door de conversiegerichtheid van je website te verbeteren. Een betere vindbaarheid, resulteert in meer bezoekers en sales.

Contact opnemen
Zoekmachine Optimalisatie Bureau

Een betere online vindbaarheid zorgt voor een groter succes

97% van de tijd raadplegen consumenten eerst het internet, voordat zij voor een bedrijf, product of dienst kiezen. Het is daarom van groot belang vindbaar te zijn online en zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten te verschijnen als bedrijf. Door middel van Search Engine Optimization (SEO) zorgen wij ervoor dat jij als (een van de) eerste bedrijven verschijnt op het moment dat iemand zoekt naar wat jij aanbiedt.

Meer informatie nodig over zoekmachine optimalisatie?

Vraag nu vrijblijvend een advies aan

Zo blijven wij vooruitstrevend

Iedere markt is anders en vraagt dan ook om een andere SEO benadering om zo hoog mogelijk te blijven scoren in Google. Oude SEO strategieën zijn vaak achterhaald en werken niet meer of niet voldoende. Wij zorgen voor een passende SEO strategie die feilloos aansluit bij jouw bedrijf en waarmee je de concurrentie voor blijft. Continue herziening van de strategie en het in de gaten houden van veranderingen en uitkomsten, zorgt ervoor dat wij blijvend de beste resultaten behalen.

Beachclub recensie

Harry van den Ouweelen

www.beachclubtitus.nl

“Vanaf het moment dat Lead Tactics ons ondersteunde met het creëren en ontwikkelen van de online strategie, merkte we onmiddellijk positieve resultaten. De input en kennis was een enorme aanwinst in ons doel om een breder publiek te bereiken en meetbaar meer business te genereren. Naast de expertise en ervaring, zijn ze ook een zeer betrouwbare partij. We zouden Lead Tactics zeker aanraden voor elk bedrijf die op zoek is naar professionele begeleiding op het gebied van online marketing!”

Inhuren recensie

Daniel Sanandaji

www.inhuren.com

“Als het gaat om het genereren van leads en marketing, ken ik geen bedrijf dat beter is dan Lead Tactics. We hebben gewerkt aan een aantal projecten en ik ben altijd verbaasd over de toewijding, werklust en goede gedachte processen in het krijgen van nieuwe kandidaten en klanten. Voor wie opzoek is naar een vaste en betrouwbare partner betreft online marketing en lead generatie, raad ik Lead Tactics zeker aan!”

De perfecte website voor
een optimale vindbaarheid

Tijdens de SEO analyse wordt er ook gekeken naar de sterke punten van de concurrenten. Zo zou het kunnen zijn dat zij met regelmaat blogs publiceren om hun positie te verbeteren of voor elk zoekwoord een speciale landingspagina hebben gecreëerd. Op deze manier krijgen we duidelijk zicht op wat nodig is om te zorgen dat jij de concurrentie voorbij streeft.

Ook is het technische aspect van je website van groot belang binnen zoekmachineoptimalisatie. Zo zorgen wij voor een snelle laadbaarheid, de beste Title en Meta Tags, gestructureerde data en goed functionerende interne en externe links.

Een betere vindbaarheid,
gevolgd door meer conversies

Hoger in Google

Lead Tactics gaat net een stukje verder dan haar concurrenten. Een betere vindbaarheid levert niks op, op het moment dat je bezoekers geen klant worden. Buiten het optimaliseren van je positie binnen organische zoek- resultaten, zorgen we ook voor een optimale conversiegerichte website, zodat je maximaal rendement haalt uit je SEO investeringen.

Met Google Analytics houden we het aantal conversies op je website bij. Daarbij testen we het gedrag van de bezoeker met on page video monitoring en AB-testen. Op deze manier zorgen we ervoor dat (be)zoekers ook daadwerkelijk klant worden op het moment dat ze je gevonden hebben. Een betere vindbaarheid, gevolgd door meer conversies

Wat kan je van ons verwachten?

“Een no-nonsens aanpak gericht op resultaten. Wij gaan voor een directe persoonlijke aanpak
en een hoge betrokkenheid. Geen accountmanagers, geen contactpersonen, geen ingewikkelde processen. We beperken ons niet tot de afgenomen dienst maar kijken naar het geheel en adviseren waar nodig – uiteraard vrijblijvend. Jouw succes is ons succes.

Dat maakt ons uniek.

Laten we aan de slag gaan en zorgen dat jouw bedrijf het
volgende succesverhaal wordt!“

Mitchell Ling

Mitchell Ling Business Development Director

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Klaar om de stap te zetten?

Als je klaar bent om je online marketing naar het volgende niveau te brengen
dan komen we graag in contact. Bel ons op 085 303 82 63
of neem contact op via onderstaand formulier.