Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

SEO teksten schrijven voor een optimale vindbaarheid

Maak indruk op zowel jouw lezer als zoekmachine

Verhoog je conversieratio met een betere vindbaarheid en rake SEO contentAls bedrijf wil je door je klanten gevonden worden. Zij raadplegen in 97% van de gevallen het internet om een product of een dienst te vinden, dus het belang van zoekmachineoptimalisatie is groot. Het schrijven van SEO teksten is een belangrijk onderdeel van je SEO campagne.

Zoekmachine- en lezersvriendelijk Voordat we beginnen met het schrijven van je SEO teksten, verplaatsen we ons eerst in de lezer. Na duidelijk te hebben wie jouw lezer precies is, wat voor hem of haar interessant is en waar hij of zij op zoekt, bepalen we de inhoud van de tekst. Daarbij maken we een lijst van – voor jouw doelgroep – relevante zoekwoorden en zoektermen.

Zoekwoorden analyse De zoekwoorden en zoekvragen onderwerpen we aan verschillende slimme testen. We analyseren ze op o.a. zoekvolumen, relevantie, biedingen en concurrentie. Na de winnende zoektermen te hebben geselecteerd, gaan we aan de slag met jouw SEO teksten.

Effectieve SEO tekstenOm je teksten SEO proof te maken, houden we een aantal belangrijke criteria aan m.b.t. het verwerken van de zoekwoorden in de tekst. Zo verwerken we de zoekwoorden en termen op prominente plekken in de tekst en precies vaak genoeg om het gewenste effect binnen de zoekmachines te bereiken. Daarbij houden we de behoeften van de lezer te allen tijde in het vizier.

Conversiegerichte content

Buiten dat we de teksten optimaliseren met het oog op SEO, maken we ze ook conversiegericht. Nadat je door je websitebezoeker gevonden bent, wil je natuurlijk wel dat hij of zij converteert. We schrijven conversiegerichte teksten, waarmee we jouw websitebezoeker strategisch naar de CTA leiden. SEO blogs, artikelen en andere content sluiten we tevens af met een pakkende call to action, om zo je conversieratio te optimaliseren en je ROI uit je SEO campagne te maximaliseren.

SEO TEKSTEN ZIJN EEN CRUCIAAL ONDERDEEL VAN JE SEO CAMPAGNE

SEO teksten vormen de inhoud – de content - van je website. Die website waarmee je hoog wilt ranken in zoekmachines. Het optimaliseren van deze content is dan ook een belangrijke stap op de weg naar een betere vindbaarheid en dus een hogere conversieratio.

Om het hoogste rendement uit SEO teksten te halen, dien je te zorgen voor een volledige en effectieve SEO campagne. Een goed doordachte SEO strategie, zoekwoorden analyse en strategische linkbuilding zorgen samen voor een hogere positie in zoekmachines – zowel op de korte als lange termijn.

ZO HAAL JE HET BESTE UIT JE SEO TEKSTEN

Goed vindbaar zijn en meer bezoekers genereren is een goed begin, maar dat grote klantenbestand is je uiteindelijke doel. Met de juiste SEO teksten zorgen wij voor kwalitatief hoge websitebezoekers, waarna je met de conversiegerichte content de conversieratio verhoogt.

Om je ROI uit je SEO campagne te maximaliseren, optimaliseren we je website met een conversiegericht webdesign. Dit doen we aan de hand van AB-testen en visitor recording. Waar nodig passen we je website aan en voegen we de juiste elementen toe om van jouw website een échte conversiemachine te maken.

HET SCHRIJVEN VAN SEO TEKSTEN

1.
Het kan moeilijk zijn om je in te leven in doelgroep en daarmee de juiste schrijfwijze en zoektermen te achterhalen.
2.
Je dient verstand te hebben van SEO, goed te kunnen schrijven en voor een juiste balans te zorgen, die zowel interessant is voor lezer als zoekmachine.
3.
Door het schrijven van je SEO teksten aan Lead Tactics over te laten, garandeer je jezelf van SEO teksten waarmee je hoger rankt in zoekmachines en je jouw conversieratio een boost geeft.

Het rendement dat je haalt uit je SEO teksten is sterk afhankelijk van de conversiegerichtheid van je website en je algehele marketing campagne. Met onze schrijfdiensten gaan wij net een paar stappen verder dan andere bureaus.
Wij genereren leads, niet enkel websitebezoekers.

Dit is jouw team aan online marketing experts dat alles tot op de bodem voor je uitzoekt.

Lees een succesverhaal
van één van onze tevreden klanten

CasestudieBeachclub Titus

80% MEER WEBSITE BEZOEKERS

400% MEER ADVIESGESPREKKEN

COMPLETE ONLINE TAKE OVER

CONTACTENMOMENTEN VERHOOGD MET 763%

Beachclub Titus ervaarde een tegenvallende aantal online aanvragen. Lead Tactics heeft voor Beachclub Titus uitgebreid markt- onderzoek gedaan, een gedegen stappenplan gemaakt, de gehele online marketing uit handen genomen en het websitedesign herzien, om zo het aantal aanvragen te verhogen. Ook voor Beachclub Titus heeft Dynamische Online Marketing gezorgd voor meer rendement.

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Het begint
met jouw
visie

Vertel ons je visie en je dromen tijdens een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Let's talk