Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Google Ads

Hoogste rendement Google AdsHaal het meeste uit je Google Ads campagne

Bij Lead Tactics optimaliseren we je Google Ads campagne en de conversiegerichtheid van je website, om zo de juiste bezoekers naar je website te trekken en het aantal aanvragen te verhogen. Meer bezoekers, meer klanten en een hoger rendement.

Contact opnemen

Van meer bezoekers naar meer klanten met Google Ads

In 97% van de gevallen raadplegen consumenten het internet om een bedrijf, dienst of product te vinden. Het is dus van groot belang dat jij als bedrijf vindbaar bent in Google. Met Google Ads zorg je ervoor dat je zichtbaar bent voor diegenen die precies op zoek zijn naar datgene wat jij aanbiedt. We helpen je graag meer potentiële bezoekers naar je website te trekken met Google Ads.

Meer informatie nodig over Google Ads?

Vraag nu vrijblijvend een advies aan

google adverteren met Adwords

Adverteren in zoekmachines is
essentieel binnen de online marketing

Binnen een online marketing strategie is Google Adverteren van groot belang. Het is de snelste en effectiefste manier om potentiële klanten te bereiken en aanvragen of sales te genereren – op het moment dat een Google Ads campagne op de juiste manier wordt ingezet.

Een Google Ads Specialist zorgt ervoor dat je opvalt binnen de moordende concurrentie en dat je het hoogste rendement haalt uit je campagne. Wij beheren en optimaliseren je Adwords Campagne en zorgen voor het beste resultaat: meer bezoekers, meer online aanvragen en de beste conversie ratio.

Zo wordt jouw advertentie
campagne winstgevend

Wat maakt een campagne winstgevend? Het genereren van bezoekers is één ding, zorgen dat je bezoekers klant worden is een tweede. Wij creëren effectieve advertenties, met verschillende zoektermen en variaties. De advertenties worden continu in de gaten gehouden en aangepast, om zo blijvend voor het beste resultaat te zorgen. Op het moment dat je bezoekers genereert, is het zaak dat deze daadwerkelijk klant worden.

Om die reden optimaliseren we tevens je website en zorgen we voor een uitstekende gebruiksvriendelijkheid en een conversiegericht webdesign. We testen de conversiegerichtheid met o.a. AB-testen en opname van bezoekersgedrag met video recording, en passen je website waar nodig aan. Zo maken we van jouw website een echte conversiemachine, zodat je geen enkele potentiële klant misloopt op het moment dat die op je website is beland.

Beachclub recensie

Harry van den Ouweelen

www.beachclubtitus.nl

“Vanaf het moment dat Lead Tactics ons ondersteunde met het creëren en ontwikkelen van de online strategie, merkte we onmiddellijk positieve resultaten. De input en kennis was een enorme aanwinst in ons doel om een breder publiek te bereiken en meetbaar meer business te genereren. Naast de expertise en ervaring, zijn ze ook een zeer betrouwbare partij. We zouden Lead Tactics zeker aanraden voor elk bedrijf die op zoek is naar professionele begeleiding op het gebied van online marketing!”

Inhuren recensie

Daniel Sanandaji

www.inhuren.com

“Als het gaat om het genereren van leads en marketing, ken ik geen bedrijf dat beter is dan Lead Tactics. We hebben gewerkt aan een aantal projecten en ik ben altijd verbaasd over de toewijding, werklust en goede gedachte processen in het krijgen van nieuwe kandidaten en klanten. Voor wie opzoek is naar een vaste en betrouwbare partner betreft online marketing en lead generatie, raad ik Lead Tactics zeker aan!”

De waarheid over adverteren in zoekmachines

ADVERTEREN IN ZOEKMACHINES 1

Het kan een uitdaging zijn advertentie campagnes winstgevend te maken op het moment dat je niet over de juiste kennis beschikt.

ADVERTEREN IN ZOEKMACHINES 2

Je dient een duidelijk totaalbeeld te hebben van wat online marketing inhoudt, om zo het adverteren in Google in context te kunnen plaatsen.

ADVERTEREN IN ZOEKMACHINES 3

Je dient je doelgroep door en door te kennen en een expert te zijn op het gebied van zoekwoorden, om zo te voorkomen dat je op irrelevante zoekwoorden biedt die je meer zullen kosten dan opleveren.

ADVERTEREN IN ZOEKMACHINES 4

Met de Google Ads services van Lead Tactics garanderen we je een verlaging van je advertentie- kosten en een verhoging van je conversieratio. Wij richten ons niet op kostbare klick-through, wij richten ons op waardevolle bezoekers en aanvragen.

De winstgevendheid van een Google Ads campagne is sterk afhankelijk van het design en de conversiegerichtheid van je website. Met ons Adwords beheer gaan wij net een paar stappen verder dan andere bureaus. Wij genereren leads, niet enkel klikken.

Wat kan je van ons verwachten?

“Een no-nonsens aanpak gericht op resultaten. Wij gaan voor een directe persoonlijke aanpak
en een hoge betrokkenheid. Geen accountmanagers, geen contactpersonen, geen ingewikkelde processen. We beperken ons niet tot de afgenomen dienst maar kijken naar het geheel en adviseren waar nodig – uiteraard vrijblijvend. Jouw succes is ons succes.

Dat maakt ons uniek.

Laten we aan de slag gaan en zorgen dat jouw bedrijf het
volgende succesverhaal wordt!“

Mitchell Ling

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Klaar om de stap te zetten?

Als je klaar bent om je online marketing naar het volgende niveau te brengen
dan komen we graag in contact. Bel ons op 085 303 82 63
of neem contact op via onderstaand formulier.