Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Bing ROI

Bereik nieuwe en specifieke doelgroepen& verhoog je ROI met Bing Adverteren

Lead Tactics biedt je effectieve Bing Ads campagnes, waarmee je nieuwe en zeer specifieke doelgroepen bereikt. Streef je concurrentie voorbij, genereer meer kwalitatieve bezoekers en verhoog je rendement.

Contact opnemen

Meer bezoekers, conversies en klanten met Bing Adverteren

In 97% van de gevallen wordt het internet geraadpleegd om een dienst of product te vinden. Als bedrijf dien je ervoor te zorgen dat je goed vindbaar bent in zoekmachines. Met Bing Adverteren bereik je miljoenen internetgebruikers die op zoek zijn naar precies datgene wat jij aanbiedt. Dit resulteert in kwalitatieve websitebezoekers, een hogere conversieratio en meer betalende klanten. Wij helpen je graag een effectieve Bing Ads campagne op te zetten en te beheren, om zo blijvend het beste resultaat te behalen.

Meer informatie nodig over Bing?

Vraag nu vrijblijvend een advies aan

bing adverteren

Het voordeel van Bing
Adverteren

Bing Adverteren is zeer effectief en rendabel. Dit komt mede door het feit dat concurrentie minder hoog is binnen de verschillende industrieën, vergeleken met Google Adwords, en de geavanceerde targetopties. Bereik miljoenen personen en richt je op zeer specifieke doelgroepen met Bing Adverteren.

Nieuwe en specifieke
doelgroepen

De geavanceerde targetopties maken Bing advertenties enorm effectief. Zo kan er o.a. geselecteerd worden op locatie, tijdzone, leeftijd, geslacht en het type mobiel of laptop. Op deze manier worden je advertenties precies ‘gevonden’ door de personen die je wilt bereiken.

Vernieuwende
advertenties

Door gebruik te maken van de juiste zoektermen, stemmen wij vraag en aanbod perfect op elkaar af. Op deze manier worden kwalitatieve websitebezoekers gegenereerd, waarvan de kans groot is dat zij tot aanvragen of aankopen overgaan. Wij creëren effectieve advertenties en wisselen verschillende zoektermen met elkaar af, om zo continu de campagne – en dus de resultaten – te kunnen optimaliseren.

Beachclub recensie

Harry van den Ouweelen

www.beachclubtitus.nl

“Vanaf het moment dat Lead Tactics ons ondersteunde met het creëren en ontwikkelen van de online strategie, merkte we onmiddellijk positieve resultaten. De input en kennis was een enorme aanwinst in ons doel om een breder publiek te bereiken en meetbaar meer business te genereren. Naast de expertise en ervaring, zijn ze ook een zeer betrouwbare partij. We zouden Lead Tactics zeker aanraden voor elk bedrijf die op zoek is naar professionele begeleiding op het gebied van online marketing!”

Inhuren recensie

Daniel Sanandaji

www.inhuren.com

“Als het gaat om het genereren van leads en marketing, ken ik geen bedrijf dat beter is dan Lead Tactics. We hebben gewerkt aan een aantal projecten en ik ben altijd verbaasd over de toewijding, werklust en goede gedachte processen in het krijgen van nieuwe kandidaten en klanten. Voor wie opzoek is naar een vaste en betrouwbare partner betreft online marketing en lead generatie, raad ik Lead Tactics zeker aan!”

Zo wordt een Bing Ads campagne echt rendabel

Rendabel bing

Bij Lead Tactics kijken wij verder dan het genereren van websitebezoekers. Met slechts websitebezoekers haal je immers geen rendement uit je advertenties. Om te zorgen dat een kwalitatieve bezoeker daadwerkelijk klant wordt, is het van groot belang dat je webdesign conversiegericht en gebruiksvriendelijk is.

Met AB-testen en de opname van het bezoekersgedrag testen wij de conversiegerichtheid van je website. Wij passen deze daarna - indien nodig – aan, om zo te zorgen dat je geen leads meer door je vingers laat glippen.

Wat kan je van ons verwachten?

Om een Bing Ads campagne winstgevend te maken dien je over de juiste kennis te beschikken en de campagne continu bij te stellen en te optimaliseren. Het is van groot belang een duidelijk beeld te hebben van wat online marketing omvat, de doelgroep door en door te kennen en een strateeg te zijn op het gebied van zoekwoorden.

Met de Bing Ads diensten van Lead Tactics garanderen wij een verhoging van je conversieratio
en een verlaging van je advertentiekosten. Wij richten ons niet enkel op klick-through;
wij streven naar waardevolle bezoekers en meer aanvragen.
Wij genereren leads, niet enkel klikken.

Mitchell Ling

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Klaar om de stap te zetten?

Als je klaar bent om je online marketing naar het volgende niveau te brengen
dan komen we graag in contact. Bel ons op 085 303 82 63
of neem contact op via onderstaand formulier.