Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Het hoogste rendement met winstgevende en gerichte online advertentiecampagnes

Val op bij je doelgroep, op een effectieve manier en op het juiste moment

AdWords, youtube & Bing Adverteren

Waar andere organisaties zich op één onderdeel richten, pakt Lead Tactics het breed. Wij richten ons op diverse kanalen, zoals Google Ads, YouTube en Bing Adverteren, maar altijd met een op maat gemaakte aanpak. Met een team van professionals, met ieder zijn of haar eigen vakgebied, spelen we slim op de marktbewegingen in om zo altijd de beste resultaten voor je te behalen. We houden de resultaten nauwlettend in de gaten en passen de strategie waar nodig aan, om er zo voor te zorgen dat jij altijd aan de winnende hand blijft.

Met Lead Tactics ben je verzekerd van een winnende strategie

Het rendement uit je online advertentiecampagne is vele malen hoger met Dynamische Online Marketing. Online adverteren is van cruciaal belang om te groeien, maar het blijft slechts één onderdeel van een succesvolle online marketing strategie.

Jouw eigen veelzijdige online marketing team

Verbind je doelgroep aan je via verschillende kanalen, en laat hen vervolgens eenvoudig tot converteren overgaan met effectieve online advertenties.

Een unieke en daadkrachtige marketingbenadering

Dynamische marketing is een premium service, alleen geschikt als je écht wilt groeien en jouw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen.

Dit is jouw veelzijdige marketingteam dat de hoogste ROI voor je gaat behalen

Lees een succesverhaal
van één van onze tevreden klanten

CasestudieBeachclub Titus

80% MEER WEBSITE BEZOEKERS

400% MEER ADVIESGESPREKKEN

COMPLETE ONLINE TAKE OVER

CONTACTENMOMENTEN VERHOOGD MET 763%

Beachclub Titus ervaarde een tegenvallende aantal online aanvragen. Lead Tactics heeft voor Beachclub Titus uitgebreid markt- onderzoek gedaan, een gedegen stappenplan gemaakt, de gehele online marketing uit handen genomen en het websitedesign herzien, om zo het aantal aanvragen te verhogen. Ook voor Beachclub Titus heeft Dynamische Online Marketing gezorgd voor meer rendement.

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Groei
begint met
een leuk
gesprek

Wil je écht een flinke stap vooruit en je bedrijf en klantenbestand snel laten groeien? Wij werken graag met je samen. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Let’s talk!

Laat gegevens achter