Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Een website analyse voor een resultaatgerichte website

Maak van je website een conversiemachine en maximaliseer je ROI

Website analyse – voor een resultaatgerichte websiteEen website analyse is van groot belang om je winst te kunnen maximaliseren. Het is je websites waar je doelgroep converteert – of niet. Om je ROI uit al je marketingactiviteiten te verhogen, dient je website conversiegericht te zijn. Na een website analyse weet je precies wat nodig is om je website optimaal te laten presteren.

De doelgroepJouw doelgroep vormt altijd het uitgangspunt. Een website presteert pas op het moment dat deze aansluit op de wensen en behoeften van de doelgroep. We onderzoeken wat voor jouw doelgroep van belang is en wat zij nodig hebben om te converteren.

MarktanalyseWe kijken naar de ontwikkelingen in de markt en analyseren de websites van je grootste concurrenten. Wat doen zij goed en wat kan beter? We leren van hun successen en van hun valkuilen, zodat we jou kunnen vertellen hoe je met jouw website beter kunt presteren.

Het design Het design is bepalend voor de gebruiksvriendelijkheid en de conversiegerichtheid van je website. We onderzoeken of je doelgroep kan vinden wat zij zouden moeten vinden op je website. Door visitor monitoring en A/B testen kijken we welke design het beste werkt. Buiten functioneel dient het design ook aan te sluiten bij je doelgroep en snel te laden, om een hoge bounce-ratio te voorkomen.

De contentDe content moet de doelgroep aanspreken en aanzetten tot actie. Deze dient daarom op een actieve en motiverende manier geschreven te zijn en overtuigende informatie te bevatten. We kijken hoe jij jouw websitecontent conversiegerichter kunt maken. Daarbij analyseren we tevens de mogelijkheden die je hebt om je websitecontent te optimaliseren met het oog op SEO.

Elementen en toolsWe analyseren of je de juiste elementen en tools hebt ingezet om je conversieratio te verhogen. Zo kijken we naar de mogelijkheden voor testimonials, cases en interactieve elementen zoals live chats en quick scans. We laten je zien hoe het toevoegen van deze elementen jouw conversieratio een boost kan geven.

Navigatie en call to actionsEen resultaatgerichte website dient een duidelijke navigatie en call to actions te bevatten. We analyseren hoe jij ervoor kunt zorgen dat je bezoekers moeiteloos – zonder nadenken – dat kunnen vinden waarnaar zij op zoek zijn. Wij laten je zien hoe je met het strategisch plaatsen van call to actions op conversie aan kunt sturen.

Het technische aspectJe kunt een perfect design hebben, met alle nodige tools, strategische call to actions en dynamische beeldmateriaal, maar dit levert je niks op wanneer je website niet goed werkt. Voorkom dat websitebezoekers afhaken of je leads door je vingers laat glippen. Wij geven je de inzichten die je nodig hebt om je website optimaal te laten functioneren en snel te laten laden.

Website analyticsAan de hand van de huidige website analytics en de voorgestelde verbeteringen, laten we je zien hoe je jouw resultaten kunt verbeteren. We richten ons hier niet alleen op het rendement dat je uit je website haalt, maar ook op de impact die de websiteaanpassingen zullen hebben op de ROI van je andere marketingactiviteiten.

WEBSITE ANALYSE– DE BASIS VAN WINSTGEVENDE ONLINE MARKETING

Je website vormt de thuisbasis van al je online marketingactiviteiten. Een website analyse is om die reden geen overbodige luxe. Maximaliseer de ROI van al je marketingactiviteiten met een website die optimaal presteert. Maak van je website een conversiemachine en laat geen lead meer door je vingers glippen.

Een uitgebreide website analyse

1.
Een uitgebreide website analyse maken kan een uitdaging zijn, omdat het functioneren van je website afhangt van verschillende en uiteenlopende onderdelen.
2.
Het is moeilijk om de verschillende aspecten van je website te analyseren en het functioneren te beoordelen wanneer je niet over de nodige kennis beschikt.
3.
De website experts van Lead Tactics maken een uitgebreide analyse en geven je een duidelijk beeld van wat er nodig is om de prestaties van jouw website te verbeteren.

Het rendement dat je uit online marketing haalt hangt af van de conversiegerichtheid van je website.
Wij stellen daarom je website centraal.
Wij genereren leads, niet enkel websitebezoekers.

Dit is jouw team aan online marketing experts dat alles tot op de bodem voor je uitzoekt.

Lees een succesverhaal
van één van onze tevreden klanten

CasestudieBeachclub Titus

80% MEER WEBSITE BEZOEKERS

400% MEER ADVIESGESPREKKEN

COMPLETE ONLINE TAKE OVER

CONTACTENMOMENTEN VERHOOGD MET 763%

Beachclub Titus ervaarde een tegenvallende aantal online aanvragen. Lead Tactics heeft voor Beachclub Titus uitgebreid markt- onderzoek gedaan, een gedegen stappenplan gemaakt, de gehele online marketing uit handen genomen en het websitedesign herzien, om zo het aantal aanvragen te verhogen. Ook voor Beachclub Titus heeft Dynamische Online Marketing gezorgd voor meer rendement.

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Het begint
met jouw
visie

Vertel ons je visie en je dromen tijdens een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Let's talk