Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Google Adwords analyse als start van een succesvolle campagne

Haal het hoogste rendement uit je Adwords advertenties

Google Adwords Analyse – de basis van een succesvolle Adwords campagneEen succesvolle Adwords campagne is het resultaat van een uitgebreide Google Adwords Analyse. Met de juiste inzichten kun je beginnen aan een effectieve Adwords campagne structuur en een rendabele Google Adwords campagne opzetten.

De structuur De structuur van je Google Adwords Campagne is een belangrijk onderdeel van je Google Adwords strategie. Om een goede structuur te realiseren is het belangrijk de verschillende onderdelen hiervan te onderzoeken om deze effectief op elkaar te kunnen afstemmen. Wij onderzoeken je doelgroep, de zoekwoorden, verschillende advertentiegroepen en analyseren je landingspagina’s.

De doelgroep De analyse begint met het analyseren van je doelgroep. We verplaatsen ons in je doelgroep om tot waardevolle inzichten te komen. We gaan na wat hun aanspreekt en welke zoekvragen zij stellen aan Google. Deze inzichten vormen de basis van je strategie.

De zoekwoorden De ROI van je Adwords Campagne hangt sterk af van de zoekwoorden die je gebruikt. Een gedegen zoekwoordenonderzoek is dan ook van groot belang. We onderzoeken welke zoekwoorden aansluiten bij de zoekvragen van je doelgroep en jouw aanbod. Daarbij kijken we welke zoekwoorden interessant zijn met het oog op biedingen van de concurrentie. Daarnaast bepalen we welke exacte en broad matches voor jou de beste resultaten zullen opleveren.

De advertentieOm te zorgen dat je doelgroep op jouw advertentie klikt en niet op die van de concurrent, onderzoeken we hoe we jouw aanbod kunnen laten opvallen. Ook kijken we naar welke extensies jouw advertentie effectiever kunnen maken.

Landingspagina’sHet zijn je landingspagina’s waar je doelgroep uiteindelijk zal converteren. Om te zorgen dat dit gebeurt, dienen je landingspagina’s wel conversiegericht te zijn. Wij analyseren je pagina’s aan de hand van A/B testen en visitor montitoring. Daarbij kijken we naar welke elementen en content kunnen bijdragen aan een hogere conversieratio.

Management toolsEr zijn diverse managementtools om je campagne zo effectief mogelijk op te zetten en te laten verlopen. Wij kijken naar de mogelijkheden die er zijn en welke managementtools kunnen bijdragen aan een hogere ROI van je campagne.

GOOGLE ADWORDS ANALYSE – DE BASIS VAN JE ADWORDS CAMPAGNE

De Google Adwords Analyse vormt het startpunt van je Adwords campagne. Jouw persoonlijke Adwords analyse geeft je de inzichten die je nodig hebt om een rendabele campagne op te zetten. De inzichten geven je de juiste handvatten voor een effectieve Google Adwords strategie.

ZO HAAL JE HET BESTE UIT JE GOOGLE ADWORDS STRATEGIE

De juiste inzichten voor een effectieve Google Adwords campagne vormen een mooi begin, maar het is die hogere conversieratio waar je voor gaat. Om je conversieratio te maximaliseren dienen je landingspagina’s conversiegericht te zijn. We kijken daarom kritisch naar het webdesign en eventueel ontbrekende elementen en tools. Op deze manier geven we jou de inzichten die je nodig hebt om van jouw website een conversiemachine te maken.

EEN UITGEBREIDE GOOGLE ADWORDS ANALYSE

1.
Het uitvoeren van een uitgebreide Google Adwords Analyse kan een uitdaging zijn, omdat je hierbij veel verschillende onderdelen dient te onderzoeken.
2.
Om de juiste inzichten te verkrijgen, zou je over de nodige en uiteenlopende kennis moeten beschikken.
3.
De experts van Lead Tactics hebben precies die kennis in huis die nodig is voor het uitvoeren van een uitgebreide Google Adwords analyse.

Het rendement dat je uit je Google Adwords campagne haalt is sterk afhankelijk van de conversiegerichtheid van je website. Met onze Google Adwords analyse gaan wij net iets verder dan andere bureaus.
Wij richten ons op het genereren van leads, niet enkel websitebezoekers.

Dit is jouw team aan online marketing experts dat alles tot op de bodem voor je uitzoekt.

Lees een succesverhaal
van één van onze tevreden klanten

CasestudieBeachclub Titus

80% MEER WEBSITE BEZOEKERS

400% MEER ADVIESGESPREKKEN

COMPLETE ONLINE TAKE OVER

CONTACTENMOMENTEN VERHOOGD MET 763%

Beachclub Titus ervaarde een tegenvallende aantal online aanvragen. Lead Tactics heeft voor Beachclub Titus uitgebreid markt- onderzoek gedaan, een gedegen stappenplan gemaakt, de gehele online marketing uit handen genomen en het websitedesign herzien, om zo het aantal aanvragen te verhogen. Ook voor Beachclub Titus heeft Dynamische Online Marketing gezorgd voor meer rendement.

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Het begint
met jouw
visie

Vertel ons je visie en je dromen tijdens een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Let's talk