Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Een gedegen onderzoek vormt de basis van succes

Jouw visie is het startpunt, feiten & cijfers zijn de richtingaanwijzers

Ontdek waar je kansen liggen
De mogelijkheden die het internet biedt om je bedrijf of product te promoten zijn eindeloos. Met enkel je kansen verspreiden kom je er niet. Lead Tactics doet een uitgebreide online marketing analyse, brengt in kaart waar je doelgroep zich bevindt en welke kanalen jou de hoogste ROI bieden.

Zet in op de juiste woorden
Haal het hoogste rendement uit je AdWords campagne met een gerichte AdWords analyse. Wij onderzoeken met welke zoekwoorden jij de meeste websitebezoekers kunt generen, bezoekers waarvan de kans het grootste is dat zij zullen converteren

Altijd goed vindbaar
Jouw klanten beginnen hun klantenreis met onderzoek online, zorg dat ze jou vinden. Begin met een on- en off page SEO analyse. Wij analyseren met welke zoekwoorden in welke content je jouw positie in zoekmachines optimaliseert. Ook schetsen we een duidelijk beeld van jouw ideale linkprofiel.

Jouw conversiemachine
Je website is de thuisbasis. Lead Tactics analyseert hoe je er met jouw website voor zorgt dat al die bezoekers die ‘aankloppen’ ook daadwerkelijk over de drempel stappen. Met verschillende testen en analyses zoeken wij uit hoe we van jouw website een conversiemachine kunnen maken.

Een grondig onderzoek en duidelijke inzichten met Dynamische Marketing

Jouw eigen veelzijdige online marketing team

Voor een volledig beeld dienen verschillende aspecten onderzocht te worden door meerdere experts van diverse disciplines.

Een unieke en daadkrachtige marketingbenadering

Dynamische marketing is een premium service, alleen geschikt als je écht wilt groeien en jouw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen.

Dit is jouw team aan online marketing experts dat alles tot op de bodem voor je uitzoekt.

Lees een succesverhaal
van één van onze tevreden klanten

CasestudieBeachclub Titus

80% MEER WEBSITE BEZOEKERS

400% MEER ADVIESGESPREKKEN

COMPLETE ONLINE TAKE OVER

CONTACTENMOMENTEN VERHOOGD MET 763%

Beachclub Titus ervaarde een tegenvallende aantal online aanvragen. Lead Tactics heeft voor Beachclub Titus uitgebreid markt- onderzoek gedaan, een gedegen stappenplan gemaakt, de gehele online marketing uit handen genomen en het websitedesign herzien, om zo het aantal aanvragen te verhogen. Ook voor Beachclub Titus heeft Dynamische Online Marketing gezorgd voor meer rendement.

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Het begint
met jouw
visie

Vertel ons je visie en je dromen tijdens een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Let's talk