Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Google AdWords meer (relevante) bezoekers op je website

Haal het hoogste rendement uit je Adwords advertenties

Heb je al een goede website, maar wacht je nu nog op die bezoekers? De AdWords specialisten van Lead Tactics zetten een doeltreffende Google AdWords campagne voor je op.

We bedenken een strategie die met jou en de markt meegroeit, zodat jij met jouw Google AdWords campagne blijvend de beste resultaten behaalt.

Wil je weten wat de mogelijkheden
zijn voor je bedrijf?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij
geheel vrijblijvend, contact met je op!

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Wat is Google AdWords?Met Google AdWords promoot je jouw producten of diensten bij een waardevolle doelgroep. Advertenties met strategisch geselecteerde zoekwoorden worden bij de juiste ‘zoekers’ onder de aandacht gebracht: jouw potentiële klanten. Het resultaat? Meer relevante websitebezoekers, meer conversies en een hoger rendement.

Wat kost Google AdWords? Het rendement dat je haalt uit je Google Adwords Met Google AdWords starten kan al vanaf €285,- per maand. Met een AdWords specialist bepaal je samen welk budget aansluit bij jouw bedrijf en doelstellingen. Vervolgens verdeelt de campagnemanager je budget over Google AdWords en/of Bing adverteren, om zo de hoogste ROI na te streven.

De AdWords specialisten van Lead TacticsOnze AdWords specialisten bedenken graag een resultaatgerichte Google AdWords strategie voor je.
Samen zetten we een succesvolle campagne in elkaar;
een campagne waarmee jij blijvend het hoogste rendement behaalt. Wij voeren de campagne voor je uit, stellen bij en optimaliseren de Google AdWords resultaten.

Waarom voor Lead Tactics kiezen? - Ervaren en betrokken specialisten
- Binnen 7 dagen campagnes live
- Google Partner
- Live inzage in verloop en resultaten campagne
- Hoge betrokkenheid bij jouw succes

Beachclub recensie

Harry van den Ouweelen

www.beachclubtitus.nl

“Vanaf het moment dat Lead Tactics ons ondersteunde met het creëren en ontwikkelen van de online strategie, merkte we onmiddellijk positieve resultaten. De input en kennis was een enorme aanwinst in ons doel om een breder publiek te bereiken en meetbaar meer business te genereren. Naast de expertise en ervaring, zijn ze ook een zeer betrouwbare partij. We zouden Lead Tactics zeker aanraden voor elk bedrijf die op zoek is naar professionele begeleiding op het gebied van online marketing!”

Inhuren recensie

Daniel Sanandaji

www.inhuren.com

“Als het gaat om het genereren van leads en marketing, ken ik geen bedrijf dat beter is dan Lead Tactics. We hebben gewerkt aan een aantal projecten en ik ben altijd verbaasd over de toewijding, werklust en goede gedachte processen in het krijgen van nieuwe kandidaten en klanten. Voor wie opzoek is naar een vaste en betrouwbare partner betreft online marketing en lead generatie, raad ik Lead Tactics zeker aan!”

‘Jij bepaalt wie je advertentie ziet én wat je betaalt,
wij zorgen ervoor dat je de beste resultaten behaalt’