Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Marketing Automation waarmee je van leads klanten maakt

Bereik je leads op het juiste moment en vergroot je klantenbestand

Marketing Automation – effectief en efficiëntMarketing Automation is een effectieve en efficiënte manier om maximale resultaten uit je marketing- campagne te halen. Met slimme software worden marketingactiviteiten continu geëvalueerd, om zo te allen tijde efficiënt en effectief van jouw leads klanten te maken. Haal de hoogte ROI met Marketing Automation van Lead Tactics.

Het begint met leadscoring Effectieve benadering van leads begint bij zorgvuldige leadscoring. We kennen een score toe aan jouw verschillende leads om vast te kunnen stellen in welke fase van hun klantenreis zij zich bevinden. Op deze manier kunnen we de verschillende leads op een effectieve manier benaderen en ervoor zorgen dat er geen één je door de vingers glipt.

Een doeltreffende marketing flow Om van jouw leads klanten te maken, bepalen we per segment welke marketingflow daarvoor nodig is. Leads die al op het punt staan tot aankopen over te gaan kunnen we eenvoudig overhalen met een korting. Leads die nog aan het begin staan van hun klantenreis, vragen om persoonlijk en informatieve emailmarketing.

Alles op zijn plaats, klaar voor de startNu de juiste marketingflow bepaald is, kunnen we aan de slag met de verschillende marketinginstrumenten. Emailmarketing, persoonlijke content, diverse tools, elementen en campagnes, waarmee je de lead betrokken houdt en op aankopen aanstuurt, worden strategisch ingezet.

Monitoren, evalueren en bijsturen

Slimme Marketing Automation software monitoren de prestaties en anticiperen direct op ontwikkelingen. Op het moment dat een lead de volgende fase van zijn of haar klantenreis bereikt, belandt deze automatisch in de volgende stap van het Marketing Automation proces. Zo wordt er met Marketing Automation blijvend, efficiënt en effectief naar het beste resultaat gestreefd.

MARKETING AUTOMATION TILT JE MARKETING STRATEGIE NAAR EEN HOGER NIVEAU

Met Marketing Automation zorg je ervoor dat geen lead je meer door de vingers glipt. Door prospects binnen de verschillende fases van hun klantenreis te benaderen met gepersonaliseerde content en tools, begeleid je ze effectief op weg naar het klant worden. Van veel leads naar nog veel meer klanten, met effectieve Marketing Automation.

ZO HAAL JE HET BESTE UIT JE MARKETING AUTOMATION

Je doelgroep effectief raken op het juiste moment met Marketing Automation is een mooi begin, maar het is dat groeiend klantenbestand waar je voor gaat. Om je conversieratio te verhogen, dient je website gebruiksvriendelijk en conversiegericht te zijn. Voor de hoogste ROI optimaliseren we je website met een conversiegericht webdesign. Dit doen we aan de hand van AB-testen en visitor recording. Waar nodig passen we je website aan, voegen we de juiste elementen toe en herschrijven we je content. Zo maken we van jouw website een échte conversiemachine.

EEN EFFECTIEVE MARKETING AUTOMATION

1.
Het kan moeilijk zijn om te bepalen welke score je aan je lead toe dient te kennen en in welk fase van de klantenreis zij zich bevinden.
2.
Het inzetten van verschillende en gepersonaliseerde marketing-instrumenten kost tijd en vergt de nodige inzichten en expertise.
3.
Met de Marketing Automation diensten van Lead Tactics worden effectieve marketing campagnes en een hogere ROI een feit.

Het rendement dat je uit Marketing Automation haalt, hangt grotendeels af van de conversiegerichtheid van je website. Wij gaan net een stap verder met onze Marketing Automation diensten dan andere bureaus.
Wij genereren leads, niet enkel websitebezoekers.

Dit is jouw team aan online marketing experts dat alles tot op de bodem voor je uitzoekt.

Lees een succesverhaal
van één van onze tevreden klanten

CasestudieBeachclub Titus

80% MEER WEBSITE BEZOEKERS

400% MEER ADVIESGESPREKKEN

COMPLETE ONLINE TAKE OVER

CONTACTENMOMENTEN VERHOOGD MET 763%

Beachclub Titus ervaarde een tegenvallende aantal online aanvragen. Lead Tactics heeft voor Beachclub Titus uitgebreid markt- onderzoek gedaan, een gedegen stappenplan gemaakt, de gehele online marketing uit handen genomen en het websitedesign herzien, om zo het aantal aanvragen te verhogen. Ook voor Beachclub Titus heeft Dynamische Online Marketing gezorgd voor meer rendement.

Een aantal bedrijven die we succesvol hebben geholpen.

logo's klanten
logo's klanten

Het begint
met jouw
visie

Vertel ons je visie en je dromen tijdens een vrijblijvend gesprek. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

Let's talk