Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Meer aanvragen en website bezoekers

Een hogere return on investment van Google Ads

Nieuwe

Google Ads campagne

20%

Lagere kosten per conversie

Configuratie

Campagnes

Beginsituatie

VCA Direct – een online aanbieder van VCA-cursussen en certificaten – ervaarde tegenvallende prestaties uit hun Google Adwords campagne. Uit een eerdere, door Lead Tactics uitgevoerde, online marketinganalyse bleek dat het account al langere tijd niet goed werd beheerd.

VCA Direct zocht naar een Google Adwords specialist die hun Google Adwords campagne opnieuw kon opzetten, beheren en optimaliseren, om zo de ROI blijvend te verhogen.

Gekozen diensten

  • Google Ads
  • Conversie optimalisatie

Branche

E-learning

Plan van aanpak

Lead Tactics heeft de Google Adwords Campagne van VCA Direct opnieuw opgezet en belangrijke onderdelen, waaronder de conversiemeting, goed ingesteld. De campagnes zijn geconfigureerd en de advertenties verlengd. Lead Tactics is het Google Adwords account vervolgens blijven beheren.

Resultaat

De samenwerking met Lead Tactics heeft gezorgd voor een duidelijke verbetering van de Google Adwords prestaties. Er zijn meer en kwalitatief hogere websitebezoekers gegenereerd, waardoor de conversieratio is verbeterd en de ROI van de Google Adwords campagne is verhoogd.

  • 20% lagere kosten per conversie
Alle Cases

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak