Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Promoten bij de doelgroep met Facebook Ads

Meer kantoor ruimtes verhuurd voor Umspannwerk Kreuzberg

Vernieuwde

website

Responsive

design

Verbeterde

vindbaarheid

Beginsituatie

Via Beamee Online Media zijn we in contact gekomen met Umspannwerk Kreuzberg. De vraag vanuit het Duitse bedrijf was: hoe kunnen we een industrieel pand, vol fanatieke startups aan de buitenwereld voorstellen? En hoe creëren we interesse bij potentiële huurders voor dit historische pand?

Gekozen diensten

  • Strategie ontwikkeling
  • Concept uitwerken
  • Wireframes creëren
  • Design
  • Website ontwerp

Branche

Vastgoed

Plan van aanpak

Ons antwoord: Een video ontwikkelen waarin het verhaal achter Umspannwerk Kreuzberg duidelijk wordt gemaakt. Een aantal personeelsleden vertellen in de video precies hoe hun bedrijf in dit historische pand terecht is gekomen en wat werken hierin zo bijzonder maakt. De video’s werden gepromoot op de social media kanalen van Umspannwerk Kreuzberg door middel van Facebookadvertenties bij de juiste doelgroep.  Het resultaat van de video is hieronder te zien:

Resultaat

Maar dat was niet het enige. Om alle startups onder de aandacht te brengen is er een hele reeks aan video’s ontwikkeld. Verschillende bedrijven kwamen hierbij aan het woord waarbij ze vertelden hoe ze zijn begonnen.

Alle Cases

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak