Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Meer bedrijfsaanvragen voor PPS Security

En meer personeel geworven

93

Website aanvragen

4%

Conversie ratio

50 conversies

in de eerste drie maanden

Beginsituatie

PPS Security is een beveiligingsbedrijf dat erkend is door het Ministerie van Veiligheid. Je kunt bij PPS Security terecht voor alle uiteenlopende beveiligingsdiensten. Met meer dan 20 jaar ervaring als beveiligingsorganisatie zijn ze bekend met alle voorkomende risicovolle situaties. In het begin van 2018 is er een compleet nieuwe website gelanceerd. Hoewel de site goed presteerde, werden er helaas weinig klanten geworven. Daarnaast was PPS Security ook op zoek naar meer personeel.

Gekozen diensten

  • Conversie optimalisatie
  • Google Ads

Branche

Beveiligingsdienstverlening.

Plan van aanpak

Vanaf april 2018 is Lead Tactics gestart met PPS Security en zijn er nieuwe Google Ads campagnes ontwikkeld. Het doel van Lead Tactics was om meer bedrijfsaanvragen voor PPS Security te genereren. Een uitgebreid onderzoek naar relevante zoektermen voor zowel het personeel als bedrijfsaanvragen was daarvoor essentieel. Vervolgens zijn er campagnes ontwikkeld specifiek voor deze zoektermen. Om de winstgevendheid inzichtelijk te maken moesten we er voor zorgen dat alles meetbaar is.

Resultaat

Al vanaf de eerste maand waren de campagnes winstgevend en de klantaanvragen aanzienlijk verhoogd. In de eerste drie maanden dat de campagnes online stonden, zijn er 50 conversies binnengekomen voor personeelswerving waarmee het doel is behaald.

  • Winstgevende campagnes
  • Gestegen klantaanvragen
  • Constante stroom aan aanvragen
  • Doeltreffende vindbaarheid
Alle Cases

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak