Effectieve promotiecampagnes, meer websitebezoekers en online sales

Magaluf Events – een aanbieder van diverse feesten en feestvakanties – zag het einde van het seizoen naderen, maar was niet tevreden over de online prestaties en sales. Er konden potentieel meer tickets en pakketten verkocht worden.

Om dit te bewerkstelligen zocht Magaluf Events naar een online marketingexpert die hun kon helpen effectieve en gerichte promotiecampagnes op te zetten en te beheren, om zo hun online sales te maximaliseren.

Lead Tactics heeft samen met Magaluf Events een effectieve strategie bedacht, waarna Facebook en Google Adwords campagnes zijn opgezet. In deze campagnes is er succesvol gebruikgemaakt van locatie targeting, waarmee het effect van de campagnes is vergroot. Lead Tactics voert de conversie- en zoekmachineoptimalisatie uit en wint relevante data in om resultaten uit toekomstige campagnes te maximaliseren.

De activiteiten van Lead Tactics hebben ervoor gezorgd dat het aantal aankopen in drie maanden tijd aanzienlijk verhoogd is. Daarbij heeft Lead Tactics de vindbaarheid verbeterd en relevante data ingewonnen om de resultaten blijvend te verbeteren en de sales te verhogen.

Gerichte promotiecampagnes
Zoekmachine- en conversieoptimalisatie
147% meer sales gegenereerd