Stel je vraag

Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

147% meer sales voor Magaluf Events

En meer effectieve promotiecampagnes

Internationale

Campagne

147%

Meer sales

£2,61

Per conversie

Beginsituatie

Magaluf Events – een aanbieder van diverse feesten en feestvakanties – zag het einde van het seizoen naderen, maar was niet tevreden over de online prestaties en sales. Er konden potentieel meer tickets en pakketten verkocht worden.

Om dit te bewerkstelligen zocht Magaluf Events naar een online marketingexpert die hen kon helpen effectieve en gerichte promotiecampagnes op te zetten en te beheren, om zo hun online sales te maximaliseren.

Gekozen diensten

  • Google Ads
  • Facebook Ads

Branche

Evenementenservices

Plan van aanpak

Lead Tactics heeft samen met Magaluf Events een effectieve strategie bedacht, waarna Facebook en Google Adwords campagnes zijn opgezet. In deze campagnes is er succesvol gebruik gemaakt van locatie targeting, waarmee het positieve effect van de campagnes is vergroot. Lead Tactics voert nu conversie- en zoekmachineoptimalisatie uit en wint relevante data in om de resultaten uit toekomstige campagnes te maximaliseren.

Resultaat

De activiteiten van Lead Tactics hebben ervoor gezorgd dat het aantal aankopen in drie maanden tijd aanzienlijk verhoogd is. Daarbij heeft Lead Tactics de vindbaarheid verbeterd en relevante data ingewonnen om de resultaten blijvend te verbeteren en de sales te verhogen.

  • 147% meer sales
  • Meer websitebezoekers
  • Effectieve promotiecampagnes
Alle Cases

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak
certificaten lead tactics
Beoordeling door klanten: /10 beoordelingen