Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

De gehele online uitstraling professionaliseren.

Met als doel meer afspraken in de showroom genereren

Landelijke

Campagnes

Organische

Top posities

Gerichte

Google & Social campagnes

logo-jan-frantzen

Beginsituatie

Al meer dan 40 jaar ontwerpt Jan Frantzen meubelen met een eigen signatuur. In massief mahonie, wat staat voor een hele bekende houtsoort, met structuur en prachtige kleuren. Het pand van Jan Frantzen zit in een woonwijk in Zevenhuizen gevestigd en de ondernemer Jan Frantzen beheert deze onderneming al ruim 40 jaar. De doelstelling is om de afspraken, en hierbij ook de offertes, te verhogen en om de gehele online uitstraling te professionaliseren. De zaak ligt best afgelegen dus online vindbaarheid was key om deze doelstelling te realiseren, een goede uitdaging voor Lead Tactics.

Gekozen diensten

  • Facebook Ads
  • Google Ads
  • SEO

Branche

Interieurbouw en meubelindustrie

Plan van aanpak

Om deze doelen te realiseren hebben we de volgende kanalen ingezet: Google zoekadvertenties, Google display advertenties, Facebook-advertenties en een duidelijke SEO strategie. De strategie was om de potentiële doelgroep te vinden en om deze kennis te laten maken met de kwaliteit van Jan Frantzen via de website. Hierna wordt deze doelgroep gestuurd naar een contact moment of een directe offerte aanvraag. Hierbij werd er een doelgerichte remarketing strategie ingezet.

jan-frantzen-meubels

Resultaat

Door middel van veel verschillende doelgroepen testen is uiteindelijk de ideale doelgroep gevonden. Op zowel Google als sociale media is deze doelgroep de drijfveer die voor afspraken en offertes zal zorgen. Door het succes kon, op basis van het profiel van deze doelgroep, meer nieuwe mensen worden bereikt. De SEO strategie en Google zoekadvertenties zorgde voor een constante stroom aan gericht zoekverkeer. Dit versterkte het beeld van de ideale doelgroep.

Uiteindelijk heeft de gehele strategie gezorgd voor een toename van 37% meer website bezoekers, 13% meer contactaanvragen, 10% meer offertes en 20% meer showroom afspraken in dit jaar tot oktober ten opzichte van geheel vorig jaar.

  • 13% meer contactaanvragen
  • 10% meer offerteaanvragen
  • 20% meer afspraken
  • Organische en betaalde topposities

“Jonge ondernemers vol energie, hebben verstand van zaken en hebben een zeer prettige werkrelatie.”

– Kris Bloem
OOfos

Alle Cases

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak