Stel je vraag

Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Geheel nieuwe responsive website

Met een krachtige boodschap en visie

Vernieuwde

Website

Responsive

Design

Verbeterde

Vindbaarheid

Beginsituatie

Hof Catering – een cateraar met passie voor koken en goed en duurzaam eten – had tot voor kort een verouderde website waarop hun visie, kracht en waarde niet goed gepresenteerd werden.

Om (potentiële) klanten te laten zien wat ze in huis – of in de keuken – hebben, wilde het bedrijf een nieuwe website waarop duidelijk zou worden waarvoor het bedrijf staat en wat ze te bieden hebben. Hof Catering wilde een nieuwe responsieve website met het juiste gevoel en een krachtige boodschap.

Gekozen diensten

  • Website ontwikkeling

Branche

Horeca en toerisme

Plan van aanpak

Lead Tactics heeft Hof Catering geholpen door hun boodschap en kernwaarden in een mooi jasje te steken, en deze daarna over te brengen aan de klanten. Met een uniek en conversiegerichte webdesign is er een gebruiksvriendelijke website gerealiseerd.

Resultaat

De hulp van Lead Tactics heeft geresulteerd in een website met de juiste look & feel, waarop de passie voor goed en duurzaam eten duidelijk gecommuniceerd wordt. Ook de unieke receptuur, de bijzondere smaakcombinaties en de klant- en gastgerichtheid wordt hier uitgelicht. Lead Tactics heeft een snelle en responsieve website gerealiseerd waarop Hof Catering optimaal gerepresenteerd wordt.

  • Responsive website
  • Krachtige boodschap
  • Visie
Alle Cases

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak
certificaten lead tactics
Beoordeling door klanten: /10 beoordelingen