Een representatieve en responsieve website, een krachtige boodschap en visie

Hof Catering – een cateraar met passie voor koken, goed en duurzaam eten – had tot voorkort een verouderde website waarop hun visie, kracht en waarde niet gepresenteerd werden.

Om (potentiële) klanten te laten zien wat zij in huis – of de keuken – hebben, wilden zij een nieuwe website waarop duidelijk zou worden waarvoor zij staan en wat zij te bieden hebben. Hof Catering wilde een nieuwe responsieve website met het juiste gevoel en een krachtige boodschap.

Lead Tactics heeft Hof Catering geholpen hun boodschap en kernwaarden te communiceren en deze in een mooi jasje te steken. Met een uniek en conversiegerichte webdesign is er een gebruiksvriendelijke website gerealiseerd.

De hulp van Lead Tactics heeft geresulteerd in een website met de juiste look & feel, waarop de passie voor goed en duurzaam eten duidelijk gecommuniceerd wordt, evenals de unieke receptuur, de bijzondere smaakcombinaties en de klant- en gastgerichtheid. Lead Tactics heeft een snelle en responsieve website gerealiseerd waarop Hof Catering optimaal gerepresenteerd wordt.

Een nieuw representatief webdesign
Krachtige boodschap en websiteteksten
Ontwikkeling responsieve website