Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Betere online vindbaarheid.

Met als doel meer offerte aanvragen te genereren

Regionale

Campagnes

Organische

Top posities

Gerichte

Google & Social campagnes

energie-de-kempen-logo

Beginsituatie

Al jaren plaatst het Belgische Energie de Kempen zonnepanelen, laadpalen en slimme batterijen. Energie op maat voor de toekomst, dat is waar zij voor staan. Energie de Kempen helpt je om voor een slim systeem te kiezen dat op maat is samengesteld. Enkel zo haal je er een optimaal rendement uit en kan je veel besparen. Hierbij werken ze met vaste regionale krachten zodat ze het hele proces in handen houden. De doelstelling van onze samenwerking was om voor een betere vindbaarheid te zorgen, waarbij gestuurd wordt naar de meest kansrijke doelgroep om zo meer offerte aanvragen binnen te halen. 

Gekozen diensten

  • Facebook Ads
  • Google Ads
  • SEO

Branche

Zonnepanelen industrie

Plan van aanpak

Om deze doelen te realiseren zijn de volgende kanalen ingezet: Google zoekadvertenties, Facebook-advertenties en een duidelijke SEO strategie. Het doel was om via het gerichte zoekverkeer van Google Ads en een profiel te schetsen van de eigenschappen van de meest waardevolle doelgroep. Eenmaal gevonden, worden deze eigenschappen gebruikt in Facebook campagnes die gericht sturen op het verzamelen van contactgegevens van potentiële klanten. De directe en persoonlijke opvolging zorgde van het slagingspercentage van 50%. Hiernaast werd er d.m.v. een SEO strategie een fundament gebouwd voor de toekomst zodat Energie de Kempen steeds onafhankelijker kan worden van actieve advertenties.

energie-de-kempen

Resultaat

Ondanks sterke concurrentie heeft de regionale strategie toch zijn vruchten weten te werpen. Door de verzameling van eigenschappen via het gerichte zoekverkeer van Google Ads en SEO, zijn de Facebook campagnes een lead machine geworden. Meerdere offertes komen per dag binnen en het blijft stijgen.

Uiteindelijk heeft de gehele strategie gezorgd voor een toename van 64% meer website bezoekers, 196% meer contactaanvragen en meer dan 300% stijging in het aantal offertes per dag, in dit jaar tot oktober ten opzichte van geheel vorig jaar. Tussentijds moesten de campagne gepauzeerd worden omdat te druk werd, een groot succes dus!

  • 196% meer contactaanvragen
  • 300% stijging in aantal offertes
  • 64% meer websitebezoekers
Alle Cases

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak