Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Een beheerde nieuwe website naar wens

Met online marketingactiviteiten

Snellere

Website

Optimalisatie

Website

SEO

Website

Beginsituatie

Fysiotherapie Brouwersgracht had recentelijk een nieuwe website laten maken, welke helaas niet aan hun eisen voldeed. Om de website te verbeteren zocht het bedrijf naar een betrouwbare partij voor een fijne en transparante samenwerking. Een partij die hun website kon verbeteren, het beheer uit handen kon nemen en toekomstige online marketingactiviteiten kon uitvoeren.

Gekozen diensten

  • Website optimalisatie
  • Website beheer
  • SEO

Branche

Gezondheidszorg

Plan van aanpak

Lead Tactics heeft zich voor Fysiotherapie Brouwersgracht ingezet en een fijne transparante samenwerking geboden. De website is op technisch en SEO vlak geoptimaliseerd. Daarnaast heeft Lead Tactics door de hosting te veranderen en een aantal technische aanpassingen te doen, de snelheid van de website aanzienlijk verbeterd. Ook heeft Lead Tactics een aantal plannen voorgelegd om de online prestaties te verbeteren.

Resultaat

Met de hulp van Lead Tactics is de website nu beter vindbaar. Daarbij functioneert de website beter en sneller, waarmee de gebruiksvriendelijkheid is verhoogd. Fysiotherapeut Brouwersgracht is blij met de samenwerking en zal de toekomstige marketingactiviteiten met vertrouwen aan Lead Tactics uitbesteden.

  • Beter vindbaar
  • Snellere website
  • Verhoogde gebruiksvriendelijkheid

“Alle gemaakte afspraken nagekomen. Top bedrijf!”

– Grit Felicetti
Praktijk Brouwersgracht

Alle Cases

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak