Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

100% groei binnen 6 maanden

En 1000% groei t.o.v. vorige jaar

100%

Binnen 6 maanden

1000%

Meer omzet t.o.v. vorige jaar

20%

Conversiepercentage verhoogt

Beginsituatie

Billion Avenue gelooft in betaalbare luxe goederen die vertrouwen geven aan alle vrouwen, zowel jong als oud. Ze hadden ambities om te groeien, maar wisten niet hoe. Ze deden campagnes maar wisten niet precies wat de resultaten daarvan waren. De zoektocht naar een betrouwbare partner was hetgeen waar ze mee bezig waren, totdat ze in aanraking kwamen met Lead Tactics.

Gekozen diensten

  • Google Display
  • Facebook en Instagram Ads

Branche

Retail

Plan van aanpak

Na een uitgebreide analyse van de huidige doelgroep, de website data en de website, is het plan gesmeden om vooral te focussen op Facebook en Instagram advertenties. Hier is de doelgroep al goed betrokken en kunnen we, door het kiezen van de juiste doelgroepen, verkopen genereren. Met sterke afbeeldingen en video’s in combinatie met pakkende teksten bereiken we de doelgroep.

voorbeeld-billion-avenue

Resultaat

Het inzetten van Facebook en Instagram advertenties, die zowel naar bestaande als nieuwe doelgroepen zoeken, heeft de omzet significant verhoogd. Dit in combinatie met slimme display-campagnes vanuit Google heeft ervoor gezorgd dat de juiste mensen bereikt worden en op het juist moment.

  • 20% hoger conversiepercentage
  • 100% meer omzet sinds start
  • 1000% meer omzet t.o.v. vorig jaar
Alle Cases

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak