Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Inzichtelijke informatie d.m.v Google Ads

Dit resulteerde in meer conversies en bezoekers

Landelijke

Shopping Campagne

Toename

Conversies

Verlaging

Kosten

Beginsituatie

Astek is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige inspectie- en meetapparatuur en heeft meerdere webshops. Het assortiment bestaat onder andere uit: lijnlasers, afstandsmeters, vochtmeters, multimeters en digitale hoekmeters. Astek was al actief op Google Ads, maar kon niet inzien wat de resultaten waren uit de vorige campagnes.

Gekozen diensten

  • Google Ads

Branche

Groothandel

Plan van aanpak

Aangezien het vorige marketingbureau de resultaten van de campagnes niet inzichtelijk in kaart had gebracht, was het aan ons de taak om alle resultaten van de campagnes in Google Ads meetbaar te maken. Hierdoor waren we genoodzaakt alle data opnieuw te verzamelen. We hebben om dit te bereiken nieuwe campagnes opgebouwd en geoptimaliseerd aan de hand van de behaalde data, en natuurlijk alles meetbaar gemaakt en in kaart gebracht.

Resultaat

Er zijn campagnes opgezet die specifiek gericht zijn op iedere individuele webshop van Astek. Doordat elke webshop zijn eigen domein heeft, was dit overzichtelijk te realiseren. Door Zoekadvertenties op te zetten, kon Astek makkelijk gevonden worden zodat er meer bezoekers op de site kwamen. Er zijn Shopping-advertenties opgezet welke hebben geleid tot meer conversies. Met deze strategie kunnen potentiële klanten niet meer om Astek heen.

  • Meer website bezoekers
  • Verhoogde conversies
Alle Cases

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak