Stel je vraag

Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Onze cases waar we trots op zijn.

Een overzicht van succesvolle samenwerkingen waar
wij dagelijks mee bezig zijn. Keer op keer.

Filter op branche of dienst

Brouwersgracht

Fysiotherapie Brouwersgracht had een nieuwe website laten maken, welke helaas niet aan hun eisen voldeed. Om de website te verbeteren zochten zij naar een betrouwbare partij voor een fijne en transparante samenwerking. Een partij die hun website kon verbeteren, het beheer uit handen kon nemen en toekomstige online marketingactiviteiten kon uitvoeren.

Lees verder
Snellere website
Optimalisatie website
SEO website
Lees verder

Plusport

PlusPort wilde inzicht krijgen in hoe zij hun online prestaties konden optimaliseren, om zo de hoogste ROI te realiseren. Lead Tactics heeft onder andere de verschillende websites, Social Media, SEO en Google Adwords aangepakt. De uitgebreide online marketing analyse en het adviesrapport van Lead Tactics hebben ervoor gezorgd dat PlusPort de benodigde inzichten verkreeg.

Lees verder
Nieuwe inzichten
Uitgebreide analyse
Verbeterde prestaties
Lees verder

Astek

Astek is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige inspectie- en meetapparatuur en heeft meerdere webshops. Het assortiment bestaat onder andere uit: lijnlasers, afstandsmeters, vochtmeters, multimeters en digitale hoekmeters. Astek was al actief op Google Ads, maar kon niet inzien wat de resultaten waren uit de vorige campagnes.

Lees verder
Landelijkse shopping campagne
Verlaging kosten
Toename conversies
Lees verder

Magaluf Events

Magaluf Events – een aanbieder van diverse feesten en feestvakanties – zag het einde van het seizoen naderen, maar was niet tevreden over de online prestaties en sales. Er konden potentieel meer tickets en pakketten worden verkocht. Om dit te bewerkstelligen zocht Magaluf Events naar een online marketingexpert die hun kon helpen effectieve en gerichte promotiecampagnes op te zetten en te beheren, om zo hun online sales te maximaliseren.

Lees verder
Internationale campagne
147% meer sales
£2,61 per conversie
Lees verder

Uw succes reflecteert ons succes - Quote van Mitchell

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak
certificaten lead tactics
Beoordeling door klanten: 9,4 /10 26 beoordelingen