Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Onze cases waar we trots op zijn.

Een overzicht van succesvolle samenwerkingen waar
wij dagelijks mee bezig zijn. Keer op keer.

Filter op branche of dienst

Jan Frantzen

Al meer dan 40 jaar ontwerpt Jan Frantzen meubelen met een eigen signatuur. In massief mahonie, wat staat voor een bekende houtsoort, met structuur en prachtige kleuren. De doelstelling is om afspraken te realiseren, het aantal offerte aanvragen te verhogen en om de gehele online uitstraling te professionaliseren.

Lees verder
Landelijke campagnes
Organische Topposities
20% meer aanvragen
Lees verder

Energie de Kempen

Al jaren plaatst het Belgische Energie de Kempen zonnepanelen, laadpalen en slimme batterijen. De doelstelling van onze samenwerking was om voor een betere vindbaarheid te zorgen, waarbij gestuurd wordt naar de meest kansrijke doelgroep om zo meer offerte aanvragen binnen te halen. 

Lees verder
196% meer aanvragen
+300% stijging aantal offerte
Regionale strategie
Lees verder

Skin Surgery

Skin +Surgery is een cosmetisch kliniek en staat voor drie disciplines: Chirurgie, injectables en huidverbetering. Met een team van artsen en specialisten staan zij garant voor hoogwaardige behandelingen. Skin +Surgery had al eerder online campagnes opgezet, de resultaten hiervan vielen echter tegen. Lead Tactics heeft een volledige nieuwe online strategie opgezet, waarbij het doel was om het rendement flink te verhogen.

Lees verder
Volledige takeover
70% meer website bezoekers
+200% meer adviesgesprekken
Lees verder

Billion Avenue

Modieus Belgisch sieraden merk waarbij de verkoop plaatsvindt via een online shop. Door het juist implementeren van een online strategie, het sturen op het gewenste rendement, wisten wij een groei te realiseren van meer dan 100% binnen zes maanden.

Lees verder
100% Groei
1000% meer omzet
20% hoger conversiepercentage
Lees verder

Uw succes reflecteert ons succes - Quote van Mitchell

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak