Stel je vraag

Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Onze cases waar we trots op zijn.

Een overzicht van succesvolle samenwerkingen waar
wij dagelijks mee bezig zijn. Keer op keer.

Filter op branche of dienst

Avignon Capital

Avignon Capital is een internationale vastgoedbellegger die voornamelijk actief is in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en Spanje. De klanten van Avignon Capital zijn particuliere beleggers en het beursgenoteerde Cubic Property Fund. Avignon Capital heeft ons ingeschakeld om bekendheid te creëren voor hun intrede in de Australische markt. De uitdaging is om makelaars te bereiken met een ruim financieel vermogen, die bekend zijn met beleggen, financiën en onroerend goed.

Lees verder
66 vastgoed leads
Internationale campagne
3 weken campagne
Lees verder

DOCK 3

DOCK 3 is een evenementenlocatie in Antwerpen waar vele seminars, caterings en evenementen van zowel bekende multinationals als kleine bedrijven worden gehouden. Doordat het verkeer op de website en de aanvraag van offertes tegenviel, is Lead Tactics ingeschakeld.

Lees verder
25+ zakelijke aanvragen p/m
Verbeterde vindbaarheid
Verhoogde zoekmachine score
Lees verder

PPS Security

PPS Security is een beveiligingsbedrijf dat erkend is door het Ministerie van Veiligheid. Voor alle uiteenlopende beveiligingsdiensten kun je bij PPS Security terecht. Met meer dan 20 jaar ervaring als beveiligingsorganisatie zijn ze bekend met alle voorkomende risicovolle situaties. In het begin van 2018 is er een compleet nieuwe website gelanceerd. Hoewel de site goed werkte, werden er helaas weinig klanten geworven. Daarnaast was PPS Security op zoek naar meer personeel.

Lees verder
93 website aanvragen
4% conversie ratio
50 conversies in de eerste drie maanden
Lees verder

OOfos

De schoenen van OOfos zijn ontworpen om de voeten van fitness- en sportfanaten te ondersteunen bij het herstel na inspanningen. Het absorbeert 37% en heeft meer impact dan andere materialen, waardoor de druk op enkels, knieën en onderrug wordt verminderd. Dit vrij nieuwe merk is vanuit Amerika overgewaaid naar Nederland. OOfos heeft binnen Nederland nog nauwelijks naamsbekendheid opgebouwd en dit is precies het doel waarmee Lead Tactics aan de slag moest vanaf januari 2018. Ook werd er natuurlijk geïnvesteerd in het genereren van verkopen.

Lees verder
Landelijke campagne
Omnichannel strategie
Vergroten merknaam
Lees verder

Uw succes reflecteert ons succes - Quote van Mitchell

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak
certificaten lead tactics
Beoordeling door klanten: 9,4 /10 26 beoordelingen