Stel je vraag

Heeft u vragen over websites of over Lead Tactics? Stel uw vraag direct online.

Onze cases waar we trots op zijn.

Een overzicht van succesvolle samenwerkingen waar
wij dagelijks mee bezig zijn. Keer op keer.

Filter op branche of dienst

Umspannwerk Kreuzberg

Via Beamee Online Media zijn we in contact gekomen met Umspannwerk Kreuzberg. De vraag vanuit het Duitse bedrijf was: hoe kunnen we een industrieel pand, vol fanatieke startups aan de buitenwereld voorstellen? En hoe creëren we interesse bij potentiële huurders voor dit historische pand?

Lees verder
Drone beelden
Vernieuwde website
Verbeterde vinderbaarheid
Lees verder

PPS Security

PPS Security is een beveiligingsbedrijf dat erkend is door het Ministerie van Veiligheid. Voor alle uiteenlopende beveiligingsdiensten kun je bij PPS Security terecht. Met meer dan 20 jaar ervaring als beveiligingsorganisatie zijn ze bekend met alle voorkomende risicovolle situaties. In het begin van 2018 is er een compleet nieuwe website gelanceerd. Hoewel de site goed werkte, werden er helaas weinig klanten geworven. Daarnaast was PPS Security op zoek naar meer personeel.

Lees verder
93 website aanvragen
4% conversie ratio
50 conversies in de eerste drie maanden
Lees verder

OOfos

De schoenen van OOfos zijn ontworpen om de voeten van fitness- en sportfanaten te ondersteunen bij het herstel na inspanningen. Het absorbeert 37% en heeft meer impact dan andere materialen, waardoor de druk op enkels, knieën en onderrug wordt verminderd. Dit vrij nieuwe merk is vanuit Amerika overgewaaid naar Nederland. OOfos heeft binnen Nederland nog nauwelijks naamsbekendheid opgebouwd en dit is precies het doel waarmee Lead Tactics aan de slag moest vanaf januari 2018. Ook werd er natuurlijk geïnvesteerd in het genereren van verkopen.

Lees verder
Landelijke campagne
Omnichannel strategie
Vergroten merknaam
Lees verder

Van der Panne

Van der Panne is een Rotterdamse woning- en bedrijfsmakelaardij dat zich focust op kwaliteit, interactie en klanttevredenheid. In het verleden zijn er advertenties gelanceerd op Funda. Helaas is Funda erg beperkt op het gebied van informatie. Zo beperkt zelfs dat de resultaten van de advertenties onduidelijk waren. Van der Panne heeft ons vervolgens ingeschakeld om meer particuliere- en zakelijke aanvragen te genereren. Om dit op te lossen hebben wij Google Ads ingezet.

Lees verder
€50,- per aanvraag
24% meer aanvragen
3% gem. conversie ratio
Lees verder

Uw succes reflecteert ons succes - Quote van Mitchell

Echt willengroeien?

De inspanning en investering die komt kijken bij Dynamische Online Marketing, maakt deze dienst alleen geschikt voor bedrijven die écht willen groeien. Ben jij er daar één van? We werken dan graag met je samen.

Maak een afspraak
certificaten lead tactics
Beoordeling door klanten: /10 beoordelingen