Brouwersgracht

Fysiotherapie Brouwersgracht had een nieuwe website laten maken, welke helaas niet aan hun eisen voldeed. Om de website te verbeteren zochten zij naar een betrouwbare partij voor een fijne en transparante samenwerking. Een partij die hun website kon verbeteren, het beheer uit handen kon nemen en toekomstige online marketingactiviteiten kon uitvoeren.

Een beheerde nieuwe website naar wens

Met online marketingactiviteiten

Snellere

Website

Optimalisatie

Website

SEO

Website

Beginsituatie

Fysiotherapie Brouwersgracht had recentelijk een nieuwe website laten maken, welke helaas niet aan hun eisen voldeed. Om de website te verbeteren zocht het bedrijf naar een betrouwbare partij voor een fijne en transparante samenwerking. Een partij die hun website kon verbeteren, het beheer uit handen kon nemen en toekomstige online marketingactiviteiten kon uitvoeren.

Gekozen diensten

 • Website optimalisatie
 • Website beheer
 • SEO

Branche

Gezondheidszorg

Plan van aanpak

Lead Tactics heeft zich voor Fysiotherapie Brouwersgracht ingezet en een fijne transparante samenwerking geboden. De website is op technisch en SEO vlak geoptimaliseerd. Daarnaast heeft Lead Tactics door de hosting te veranderen en een aantal technische aanpassingen te doen, de snelheid van de website aanzienlijk verbeterd. Ook heeft Lead Tactics een aantal plannen voorgelegd om de online prestaties te verbeteren.

Resultaat

Met de hulp van Lead Tactics is de website nu beter vindbaar. Daarbij functioneert de website beter en sneller, waarmee de gebruiksvriendelijkheid is verhoogd. Fysiotherapeut Brouwersgracht is blij met de samenwerking en zal de toekomstige marketingactiviteiten met vertrouwen aan Lead Tactics uitbesteden.

 • Beter vindbaar
 • Snellere website
 • Verhoogde gebruiksvriendelijkheid

“Alle gemaakte afspraken nagekomen. Top bedrijf!”

– Grit Felicetti
Praktijk Brouwersgracht

Hof Catering

Hof Catering – een cateraar met passie voor koken, goed en duurzaam eten – had tot voor kort een verouderde website waarop hun visie, kracht en waarde niet juist gepresenteerd werden. Om (potentiële) klanten te laten zien wat ze in huis – of de keuken – hebben, wilden ze een nieuwe website waarop duidelijk zou worden waarvoor ze staan en wat ze te bieden hebben. Hof Catering wilde een nieuwe responsieve website met het juiste gevoel en een krachtige boodschap.

Geheel nieuwe responsive website

Met een krachtige boodschap en visie

Vernieuwde

Website

Responsive

Design

Verbeterde

Vindbaarheid

Beginsituatie

Hof Catering – een cateraar met passie voor koken en goed en duurzaam eten – had tot voor kort een verouderde website waarop hun visie, kracht en waarde niet goed gepresenteerd werden.

Om (potentiële) klanten te laten zien wat ze in huis – of in de keuken – hebben, wilde het bedrijf een nieuwe website waarop duidelijk zou worden waarvoor het bedrijf staat en wat ze te bieden hebben. Hof Catering wilde een nieuwe responsieve website met het juiste gevoel en een krachtige boodschap.

Gekozen diensten

 • Website ontwikkeling

Branche

Horeca en toerisme

Plan van aanpak

Lead Tactics heeft Hof Catering geholpen door hun boodschap en kernwaarden in een mooi jasje te steken, en deze daarna over te brengen aan de klanten. Met een uniek en conversiegerichte webdesign is er een gebruiksvriendelijke website gerealiseerd.

Resultaat

De hulp van Lead Tactics heeft geresulteerd in een website met de juiste look & feel, waarop de passie voor goed en duurzaam eten duidelijk gecommuniceerd wordt. Ook de unieke receptuur, de bijzondere smaakcombinaties en de klant- en gastgerichtheid wordt hier uitgelicht. Lead Tactics heeft een snelle en responsieve website gerealiseerd waarop Hof Catering optimaal gerepresenteerd wordt.

 • Responsive website
 • Krachtige boodschap
 • Visie

DOCK 3

DOCK 3 is een evenementenlocatie in Antwerpen waar vele seminars, caterings en evenementen van zowel bekende multinationals als kleine bedrijven worden gehouden. Doordat het verkeer op de website en de aanvraag van offertes tegenviel, is Lead Tactics ingeschakeld.

Minder kosten en meer conversie voor DOCK 3

En een verhoogde vindbaarheid in de zoekmachines

25+

Zakelijke aanvragen p/m

12%

Meer organische bezoekers

2,5%

Conversiepercentage vergroot

Beginsituatie

‘DOCK 3 ervaarde een tegenvallend aantal aanvragen via de website. Het bedrijf had geen goede organische vindbaarheid, en geen effectieve campagne voor zakelijke aanvragen. Daarnaast was de inrichting van de website niet optimaal ingericht. Belangrijk hierbij was dat er een constante stroom aan aanvragen werd gegenereerd over het gehele jaar.

Gekozen diensten

 • Google Ads
 • SEO
 • Facebook Ads
 • Conversie optimalisatie

Branche

Evenementenservices

Plan van aanpak

Na eerst de bestaande data van de website te analyseren en te evalueren, is ervoor gekozen om een nieuwe site te leveren met een geïntegreerde SEO-strategie. Dit is gedaan om de kosten te verlagen en de conversieratio te verhogen. Daarnaast zal er content worden gecreëerd die ervoor zorgt dat DOCK 3 makkelijk kan worden gevonden in zoekmachines.

Resultaat

Door middel van de SEO-strategie is er gewerkt aan linkbuilding. Voor DOCK 3 zijn er kwalitatieve links gegenereerd waardoor de totale vindbaarheid is verbeterd en waardoor de website beter is gaan scoren in zoekmachines.

  • 12% meer organische bezoekers
  • Conversiepercentage vergroot met 2,5%
  • 25 zakelijke aanvragen per maand
  • Verbeterde vindbaarheid
  • Effectieve en commerciële website

Hendriks

In januari 2018 opende een nieuw restaurant zijn deuren in het bruisende centrum van Den Haag: restaurant Hendriks. Een restaurant dat ‘fast good food’ serveert en daarnaast talrijke cocktails en biertjes op de kaart heeft staan. Een concept dat perfect past bij de locatie. Wat nog ontbrak was een passende website, wat wij op ons hebben genomen.

Een mobielvriendelijke website voor Hendriks

Die zorgt voor de juiste conceptbeschrijving

Vernieuwde

Website

Responsive

Design

Verbeterde

Vindbaarheid

Beginsituatie

In januari 2018 opende een nieuw restaurant zijn deuren in het bruisende centrum van Den Haag: restaurant Hendriks. Een restaurant dat ‘fast good food’ serveert en daarnaast talrijke cocktails en biertjes op de kaart heeft staan. Een concept dat perfect past bij de locatie. Wat alleen nog ontbrak was een passende website, waar Lead Tactics voor heeft gezorgd.

Gekozen diensten

 • Strategie ontwikkeling
 • Concept uitwerken
 • Wireframes creëren
 • Designen
 • Website ontwerp

Branche

Horeca en toerisme

Plan van aanpak

Om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, wilden we een snelle, mobielvriendelijke site ontwikkelen in de eigenzinnige stijl van Hendriks. Met deze website wilden we het concept van restaurant Hendriks zo duidelijk mogelijk naar voren laten komen. Hoe we dat precies gedaan hebben, kun je hieronder zien.